Trabzonspor kalecisi Uğurcan'dan yüz kızartan hareket: Samsunspor'un hocasına saldırdı

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, Samsunspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sonuçlanan maçtan sonra oyuncularını kutlamak için sahaya giren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol’a saldırdı. Koşar adımlarla gittiği Gisdol'u itekleyen Uğurcan, daha sonra 'özür' mesajı yayınladı.

SPOR - 04-05-2024 22:32

Trendyol Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Samsunspor, Karadeniz derbisinde sahasında konuk ettiği ezeli rakibi Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. 

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ,ile birlikte oyuncularını kutlamak için sahaya giren ve Süper Lig'in tek yabancı hocası konumunda olan Samsunspor'un Teknik Direktörü Markus Gisdol, yediği golleri hazmedemeyen Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın saldırısına uğradı. Uğurcan, koşar adımlarla gittiği Gisdol'u elleriyle itekledi. Ne olduğunu anlayamayan Gisdol, Uğurcan'ın yüz kızartan bu hareketi karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

UĞURCAN ÖZÜR DİLEDİ

Her iki takım oyuncularına da yansıyan bu gerilim sonrasında Uğurcan Çakır, sosyal medya hesabından ‘özür’ mesajı yayımladı. Uğurcan mesajında, "Maçın atmosferiyle yaşanan bir olay. Markus hocamdan özür dilerim" dedi.

GİSDOL: HOŞ OLMADI

Samsunspor’un Alman Teknik Direktörü Markus Gisdol ise basın toplantısında konuyla ilgili yöneltilen soruyu, "Çok hoş bir şey olmadı açıkçası ama bunun sahada kalması daha iyi olur." şeklinde yanıtladı.

UĞURCAN'A BÜYÜK TEPKİ

Bu arada Uğurcan Çakır'ın Samsunspor Teknik Direktörü  Markus Gisdol'a yönelik çirkin hareket sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterildi.

Günün Diğer Haberleri