KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 20-05-2023 10:23

Karsu'dan 19 Mayıs'ta Samsun'a özel konser

Vestel tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Samsun Batı Park’ta düzenlenen Gençlik Festivali bu yıl da binlerce kişiyi buluşturdu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen festivalde özel repertuarıyla Karsu sahne aldı.

Karsu'dan 19 Mayıs'ta Samsun'a özel konser

Vestel’in bu yıl ikincisini düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Festivali kortej geçişleri, bando takımları, sporcu gösterileri ve Karsu konseriyle tam bir bayram havasında geçti. 19 Mayıs’a özel repertuarıyla sahne alan ünlü müzisyen Karsu da, dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. 

Yaptığı coverlar ve kendi besteleriyle milyonlarca kitleye ulaşan Karsu, konserde söylediği şarkılarla Samsunlu genç hayranlarına adeta müzik ziyafeti yaşattı. 

Bu arada dileyen herkesin Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırlanan 100 TL’lik “Destek Bileti” ile Vestel’in deprem bölgesinde yapacağı spor yatırımlarına katkıda bulunduğu festivalde elde edilen gelir, Türkiye Voleybol Federasyonu, Türkiye Cimnastik Federasyonu ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun ana sponsorluğunu yürüten Vestel aracılığıyla, federasyonların ihtiyacına göre ilgili alanlara yönlendirilecek.