GÜNDEM
Giriş Tarihi : 25-03-2024 19:56

Özlem Maraş: Atakum'da geçmiş 5 yılın izahı yok

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, "Cemil Deveci zihniyeti ile şimdi onun yerine aday gösterilen arkadaşın zihniyeti de tıpatıp aynı" diyerek, "Neden böyle diyorum. Zira geçmiş beş yılın geçekten izahı yok. Bu kadar kötüsünü Atakum hiç görmemişti" ifadelerini kullandı.

Özlem Maraş: Atakum'da geçmiş 5 yılın izahı yok

AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek ve Cumhur İttifakı Atakum teşkilatı mensuplarıyla birlikte esnaflari ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Özlem Maraş,  Atakum’un belediyecilik anlamında çok kötü bir 5 yıl geçirdiğini belirterek, “Şimdi aynı düşüncenin, aynı zihniyetin geçmiş beş yıla hiç bakmadan başka bir isimle yeniden göreve talip olduğunu görüyoruz. Aklımızla oynuyorlar. Ya siz sadece Başkanınızı değiştirmekle meseleyi çözebileceğinizi mi zannediyorsunuz? Kılıçdaroğlu gitti Özgür Özel geldi de ne değişti? Deveci gidip bir başkası gelince ne değişecek? Burada önemli olan zihniyetin değişmesi. Atakum'da zihniyet tümden değişmeli” dedi.

Atakum'da Cemil Deveci zihniyeti ile şimdi onun yerine aday gösterilen arkadaşın zihniyeti de tıpatıp aynı" olduğunu dile getiren Özlem Maraş, "Neden böyle diyorum. Zira geçmiş beş yılın geçekten izahı yok. Bu kadar kötüsünü Atakum hiç görmemişti. Atakum bu kadar hiç yalnızlaşmamıştı. Samsun’a gelen yatırımlardan sıfır çektiği hiç olmamıştı. Atakum bunu da yaşamış, tecrübe etmiş oldu"  ifadelerini kullandı. Adaylık sürecinde hem şimdiki aday hem de Deveci'nin akıllarınca güzel taktik planlama yaptığını da iler süren Maraş, "Aday değişince mesele bitiyormuş gibi, zihniyetleri farklıymış gibi, Atakum’u Atakumluyu kandırabileceklerini zannettiler. Ama Atakum yemez bu numaraları. Atakumlu hemşehrilerimiz bu numaraları yutmaz.” şeklinde konuştu.

ATAKUM'UN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ

Atakum’da değişimin önünü tıkamaya çalışan söz konusu zihniyetin her zaman olduğu gibi yine hizmet yerine laf ürettiğini ve Atakum’un en temel meselelerini dahi halledemediğini belirten Özlem Maraş, “Bu zihniyet, belediye kaynaklarını israf ederek, har vurup harman savurarak bugün belediyeyi personel maaşını ödeyemez hale getirmiştir. Bizim de karşı çıktığımız tam olarak budur. Başarısızlıklarını bir takım klişe sözlerle örtbas etmeye çalışan zihniyeti kabul etmiyoruz, reddediyoruz. Hangi siyasi partiye ya da fikre mensup olursa olsun, kim gelip doğru yönetecekse o yönetsin. Meseleyi ideolojik saplantılarla çözümsüz hale getirmemeliyiz" diyerek sözlerini tamamladı.