GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-04-2024 12:59

Samsun Büyükşehir’e ait ‘Sevgi ve Amisos Kafe’ tesisleri kaderine terk edildi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlenen Sevgi Kafe ve Amisos Kafe kaderine terk edildi. Dönemin Büyükşehir Başkanı Mustafa Demir tarafından belediyenin işleteceği belirtilen tesislerde yaz mevsimi yaklaşmasına rağmen herhangi bir çalışma yapılmaması dikkat çekti.

Samsun Büyükşehir’e ait ‘Sevgi ve Amisos Kafe’ tesisleri kaderine terk edildi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile verilen, ancak birikmiş kiranın ödenmemesi ve hijyen kurallarına uyulmaması gerekçe gösterilerek geçen yıl ağustos ayında  mühürlenerek kapatılan liman içi sahil yolundaki Sevgi Kafe ile Baruthane Mahallesi'ndeki Amisos Kafe kaderine terk edildi.

KADERİNE TERK EDİLDİ

Dönemin Büyükşehir Başkanı Mustafa Demir'in 2 tesisin yeni konsepti ile eskisinden çok daha iyi bir şekilde belediye tarafından işletileceğini açıklamasına rağmen bugüne kadar tesiste herhangi bir çalışma yapılmaması dikkat çekti. Adeta çürümeye terk edilen tesislerin yeni konsepti ile ne zaman halkın hizmetine açılacağı merak konusu oldu. 

VATANDAŞLAR AÇIKLAMA BEKLİYOR

Vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'dan kentin en prestijli 2 tesisin yaz sezonunda hizmete girip girmeyeceğine yönelik açıklama beklediklerini ifade ettiler.