GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-02-2023 12:01

Samsun Makro AVM’deki yardım organizasyonu sonlandırıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin kente gelen afetzedeler için kurduğu eski Makro AVM içerisindeki Yardım Koordinasyon Merkezi'nde yürütülen çalışmalar sona erdi. Bundan sonraki süreçte her türlü talep ve ihtiyaçlar Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi üzerinden alınacak.

Samsun Makro AVM’deki yardım organizasyonu sonlandırıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik  çalışmaları devam ederken eski Makro AVM’deki yardım organizasyonunun sonlandırıldığı belirtidi. Bundan sonraki süreçte afetzede vatandaşların istek ve ihtiyaç talep başvurularının Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi üzerinden alınacağı duyuruldu. Afetzede vatandaşlar talepleri için 0362 431 10 12 numaralı telefon hattı üzerinden Çözüm Merkezi ile irtibata geçebilecek. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, deprem bölgesinde bulunan ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü,  kente gelen afetzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için de her türlü imkanın seferber edildiğini belirterek,  Başta barınma olmak üzere depremzedelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Bu noktada ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları Yardım Koordinasyon Merkezi üzerinden yapıyorduk. Bundan sonraki süreçte vatandaşlarımızın ihtiyaçları Çözüm Merkezi üzerinden yaptıkları başvurular sonrası adreslerine yönelik olarak gerçekleştirilecek. Her zaman afetzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için yanlarındayız” dedi.