GÜNDEM
Giriş Tarihi : 04-09-2023 12:23

Samsun'da 45 bin müziksever Edis, Ceza ve Güneş ile eğlendi

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’in 8. konseri Samsun’da gerçekleşti. 45 bin müziksever Edis, Ceza ve Güneş’in birbirinden güzel şarkılarıyla eğlendi.

Samsun'da 45 bin müziksever Edis, Ceza ve Güneş ile eğlendi

İlk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest’in bu seneki 8. müzik festivali Samsun'da yapıldı. 

Türkiye’nin dört bir yanına Edis, Ceza ve Güneş ile taşıyan Fanta Fest'in Samsun Doğu Park Sevgi Gölü’ndeki  müzik festivali yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gün boyunca, DJ performansları, yarışmalar, atölyeler ve  özel dans şovları gibi etkinliklerin yer aldığı Fanta Fest, akşam da Edis, Ceza ve Güneş konserleri ile 45 bin müziksevere benzersiz bir deneyim yaşattı. 

Festivalin 8. konserinde izleyenlere muhteşem bir gece yaşatan Türk Pop Müziği’nin ünlü yıldızı Edis sahneye en beğenilen şarkılarından “Benim Ol” ile çıktı. Edis, hit şarkıları, sahne şovu, dans performansı, kostümü ve bitmeyen enerjisiyle etkinlik alanında katılımcılara bambaşka bir atmosfer yaşattı. Festival seyircisiyle buluştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Edis, “Hoş geldiniz, şahane bir kalabalık var. Sizinle birlikte burada olduğumuz için çok mutluyuz. Şimdi hep birlikte eğlenmeye hazır mısınız? ” dedi. Ünlü yıldız; “Martılar”, “Yalancı”, “Perişanım” gibi en beğenilen şarkılarını sevenleriyle beraber hep birlikte söyledi. Edis, “Bize mükemmel bir gece yaşattınız, sizleri çok seviyorum.” diyerek performansını sonlandırdı. 

Türk rap müziğinin öncü sanatçılarından Ceza da “Sizlerle Samsun’da buluşmak muhteşem. Bu kalabalığı ve çoşkunuzu hiç unutmayacağım. ’’ diyerek Samsunluları selamladı. Ceza konserde; ‘’Yerli Plaka’’ ve ‘’SusPus’’ başta olmak üzere popüler eserlerini müzikseverlerle tek bir ağızdan seslendirdi. 

Son dönemin parlayan yıldızlarından Güneş sevilen parçaları ‘’Dua’’ ve ‘’Suçlarımdan Biri’’yi seslendirmesinin ardından “Hepiniz müthiş görünüyorsunuz. Bana eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim.” diyerek şarkılarını seslendirmeye devam etti. Sıradışı makyajı, enerjisi ve dans performansıyla öne çıkan Güneş sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.