GÜNDEM
Giriş Tarihi : 08-09-2022 17:55

Samsun'da baba-oğul ve ağabey-kardeş uyuşturucudan tutuklandı

Samsun'un Alaçam ve Bafra ilçelerinde uyuşturucu ile yakalanan baba-oğul ile ağabey-kardeş tutuklanarak cezaevine konuldu.

Samsun'da baba-oğul ve ağabey-kardeş uyuşturucudan tutuklandı

Samsun'un Alaçam ilçesi Yukarıelma mahallesinde İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu yetiştirildiği ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda mısır ve fasülye ekili bahçede 170 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Evin bazı bölümlerinde yapılan aramalarda da 10 kök skunk, 1 adet hassas terazi, 432 gram kubar esrar, 300 gram kenevir tohumu, 1 adet tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 45 adet 7.65 çapında tabanca fişeği ile 114 adet fişek bulundu. Gözaltına alınan  62 yaşındaki B.B. ile oğlu 25 yaşındaki O.G. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

2 KARDEŞ DE TUTUKLANDI
Bu arada Samsun'un Bafra ilçesi Alaçam mahallesinde ise jandarma ekipleri tarafından 55 kilo kubar esrar maddesiyle ele geçirilen iki kardeşten 44 yaşındaki M.A tutuklandı. Serbest bırakıldıktan sonra Cumhuriyet savcısının itirazı üzerine gözaltına alınan 48 yaşındaki ağabey A.A.'da nöbetçi mahkemece tutuklanarak kardeşi gibi Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.