GÜNDEM
Giriş Tarihi : 04-12-2023 19:00   Güncelleme : 04-12-2023 23:47

Samsun'da otobüse çarpan otomobilde baba ve oğlu can verdi

Samsun'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçen otomobil yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada Hasan Camcı ve oğlu Oğuzhan Camcı hayatını kaybetti, otobüste bulunan 3 kişi de yaralandı.

Samsun'da otobüse çarpan otomobilde baba ve oğlu can verdi

Samsun'daki feci kaza Kavak ilçesi Üçhanlar Mahallesi Ankara karayolunda meydana geldi. 61 yaşındaki Hasan Camcı idaresindeki 55 LF 977 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada Murat A.'nın kullandığı 60 TY 636 plakalı yolcu otobüse çarpan otomobil ikiye ayrılarak adeta hurda yığını haline geldi.

Kazada araç sürücüsü Hasan Camcı ve oğlu 33 yaşındaki Oğuzhan Camcı olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüs muavini Ömer Faruk D.ile yolculardan Belgin Havza S. ve Ahmet Utku Ç. ise yaralanarak Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu arada kazada can veren baba ve oğlunun cenazesi  Salı günü ikindi namazı sonrası Kıranköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verilecek.