GÜNDEM
Giriş Tarihi : 06-06-2023 02:27   Güncelleme : 06-06-2023 13:20

Samsun'da yağmur nedeniyle 6 ilçede okullar tatil edildi

Samsun'da sağanak yağış nedeniyle 3 ilçede tüm okullar, 3 ilçede ise taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Samsun'da yağmur nedeniyle 6 ilçede okullar tatil edildi

Samsun'da sağanak yağışların etkili olduğu Ladik, Ayvacık, Salıpazarı ilçelerindeki tüm okullar ile Atakum, Canik ve Bafra  ilçesinde ise taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Atakum ilçesindeki taşıma merkezi okullardan Sarayköy İlkokulu-Ortaokulu, Özören Şehit Metin Aslantürk ilkokulu-Ortaokulu, Taflan Yalı İlkokulu- Ortaokulu, Altınkum İlkokulu, Çakırlar, İncesu, Kurugökçe Merkez ve Masatlık, Çamurlugöl ve Kurugökçe Yalı, Elmaçukuru, Kaya Güney, Aslandamı, Kabadüz, Dombalak, Erikli Yeni Mahalle, Kasnakçımermer, Kesirli, Adalar, Ulupınar, Akalan güzergahlarındaki ortaöğretim ve özel eğitim öğrencileri ile Canik ilçesinde de Uludağ ortaokulu, Canik İmam Hatip Ortaokulu ile Cahit Zarifoğlu İlkokulunda  eğitim öğretime 6 Haziran günü 1 gün süre ile ara verildiği  belirtildi.

Açıklamada ayrıca diğer ilçelerde de 6 Haziran günü 1 gün süreyle taşımalı eğitim yoluyla gelen öğrencilerin idari izinli sayılaca ifade edildi.

Bu arada Bafra Kaymakamlığı da İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla taşımalı eğitime  bir gün süreyle  ara verildiğini duyurdu.