Samsunspor, İspanya 2. Lig takımı Espanyol’dan forvet Landry Dimata ve Norveç Ligi ekiplerinden Rosenburg’tan orta saha oyuncusu Carlo Holse'den sonra ABD MLS ligi (Major League Soccer) ekibi Orlando City'nin forvet oyuncusu Ercan Kara'yı da transfer etti.
Samsunspor Kulübü, Avusturya vatandaşı 27 yaşındaki Ercan Kara ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Avusturya Milli Takımı'nda da bir dönem forma giyen Kara Rapid Wien'den Orlando'ya 2022 yılında transfer olmuştu.
BAŞKAN YILDIRIM: 3 TRANSFER DAHA VAR
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım imza töreninden sonra sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Şimdi sırada 6, 8 ve kanat transferi var. Sabırlı olun. Önümüzdeki 10 gün içinde bu transferler de bitmiş olacak. Söz veriyorum. Sabırlı olalım. Çok faydalı ve bu takımı hedeflerine götürecek isimleri transfer edeceğiz" dedi.
TRANSFERLER SAMSUN'DA
Bu arada Samsunspor'un yeni transferleri 3 futbolcu akşam saatlerinde uçakla Samsun'a geldi ve taraftarlar tarafından meşaleler eşliğinde karşılandı.