SPOR
Giriş Tarihi : 11-01-2023 16:58

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Altay'ı yenmek istiyoruz

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu Antalya kampının çok iyi geçtiğini ve Cumartesi günü kendi sahalarında karşılaşacakları Altay'ı yenmek istediklerini söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Altay'ı yenmek istiyoruz

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Altay maçı öncesi Nuri Asan Tesisleri’nde açıklamada bulundu. Antalya kampının çok verimli geçtiğini belirten Teknik Direktör Eroğlu, hem fiziksel, hem taktiksel, hem de mental olarak iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını söyledi. Hüseyin Eroğlu, "Hazırlık maçında da takımımız iyi bir testten geçti. Oyuncularımızın performansı yüksekti. Her açıdan lige konsantrasyonumuz yüksek. Bu kampın etkileri lige yansıyacak, bunu göreceksiniz" dedi.

Cumartesi günü sahalarında karşılaşacakları Altay maçı hakkında da görüş bildiren Hüseyin Eroğlu, "Altay tecrübeli oyunculara sahip, bana göre fena bir ilk yarı geçirmediler. Ama dersimizi iyi çalıştık. Kendi gücümüzü sahada göstererek, bu önemli maçtan galip ayrılmak istiyoruz. İyi bir çıkışla bitirdik, kazanmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz ve sezon sonunda söz verdiğimiz gibi Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Transfer ile ilgili gelişmelere de değinen Eroğlu, "Listemizdeki oyuncular Süper Lig'de forma şansı buluyor. Bu nedenle hemen kadroya almak konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Başkanımız Yüksel Yıldırım ve İcra Kurulu, yoğun çaba harcıyorlar. Titiz davranıyorlar ve Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlar. Kısa zamanda ihtiyaç olan bölgelere takviye yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Tomane'nin şu an antrenmanlarda yer aldığını, yeni transfer Guel'in de yarından itibaren çalışmalara katılacağını söyleyen Hüseyin Eroğlu, "Devre arası transferlerden verim almak zordur. Nokta atışı yapmak lazım. Listemizdeki isimler alındığında daha da güçlü bir Samsunspor olacak. Sistem bizi başarıya taşıyacak. Bunu oyuncularımız çok iyi biliyor" dedi.