SPOR
Giriş Tarihi : 06-11-2022 19:48

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Kazanmak özgüvenimizi arttırdı

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 1-0 kazandıkları Göztepe maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Kazanmak, takımın ve oyuncuların özgüvenlerinin yükselmesini, taraftarın takımı sevmesini, desteklemesini sağlayacak çok önemli bir moral. Şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Kazanmak özgüvenimizi arttırdı

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, taraftarın desteğiyle 1-0 mağlup ettikleri Göztepe maçını değerlendirdi. Ligde şampiyon olmak istediklerini dile getiren Eroğlu, “Çok önemli bir 90 dakikadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şampiyon olmak için yola çıkan takımımız bu sezon ilk kez ligde 2 maç üst üste kazandı. Kazanmak, takımın ve oyuncuların özgüvenlerinin yükselmesini, taraftarın takımı sevmesini, desteklemesini sağlayacak çok önemli bir moral. Şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Oyunun ve oyuncularının geliştiğini ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Genç oyuncumuz Ali Kaan'ın nefis şutuyla kazansak da, maçı koparmamıza yetecek çok sayıda net fırsatlar yakaladık. İkiyi yapamadık. Takım savunmasını artık çok daha iyi yapıyoruz. Oyunu geliştiriyoruz, oyuncumuzu geliştiriyoruz. Son paslarda ve son vuruşlarda daha başarılı olmaya başladığımız andan itibaren taraftarlarımızın çok daha mutlu olacağı 90 dakikalar seyrettireceğiz. Şimdi önümüzde Adanaspor ile Türkiye Kupası ve Tuzlaspor ile deplasmanda yapacağımız lig maçı var. Rejenerasyon, dinlenme ve yüksek konsantrasyonla bu maçlara hazırlanma zamanı. Stadyuma gelip destek veren taraftarlara teşekkür ediyor, Göztepe'yi mücadelesinden ötürü kutluyorum” diye konuştu.

Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hüseyin Eroğlu, “Ben burada hiç yabancılık hissetmedim. Biz burada bir galibiyet elde ettik ama tesislerde oluşan ortam çok değerli ve çok anlamlı. Biz sahada görevimizi yapıyoruz ama burada bir teşekkür etmek istiyorum. Başta başkanımız Yüksel Yıldırım ve geldiğim günden beri bizimle birlikte olan İcra Kurulundaki Veysel Bilen, Soner Soykan ve Suat Çakır ile bir aile ortamı oluşturduk. Burada bütün çalışan personellerde dahil herkesin çok büyük emeği var. Burada herkesin önünde onlara çok teşekkür ederim. Beni yıllardan beri çalışıyormuş gibi karşıladılar. Çok güzel bir ortam oluştu. Siz burada görüyorsunuz ama Buz dağının altı çok geniş. Sizlerin önünde onlara da çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.