SPOR
Giriş Tarihi : 03-12-2022 19:44

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Şampiyonluk iddiamız sözde kalmayacak

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 5-0 mağlup ettikleri Denizlispor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında coşkulu ve yüksek tempolu oyunlarından dolayı futbolcularını kutladı ve "Geldiğimden bu yana her hafta daha iyi oynuyor, şampiyonluk iddiamızın sözde kalmayacağını gösteriyoruz" dedi.

 Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Şampiyonluk iddiamız sözde kalmayacak


Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, adeta gol olup yağdığı 5-0'lık Denizlispor maçı sonrasında açıklamada bulundu. Konuşmasına  3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlayarak başlayan Eroğlu,  “Öncelikle engelli kardeşlerimize ve ailelerine seslenmek istiyorum. Sevgi varsa engel yoktur. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli çocuklarımızın spor yoluyla hayata uyumunun çok daha kolay olduğu bilimsel bir gerçek. Aileleri, engelli çocuklarını spora yönlendirmeye çağırıyorum. Bu galibiyeti de onlara hediye ediyoruz” dedi. 

Ardından Denizlispor maçı galibiyetini değerlendiren Eroğlu, Hüseyin Eroğlu, “Çok önemli bir galibiyet elde ettiğimiz için mutluyum. Maçın genelinde oyun üstüğünlüğü bizdeydi. Coşkulu ve tempomuz yüksekti. Hücum oyunumuz iyiydi. Skor 5-0 ama daha fazla da olabilirdi. Rakibe pozisyon vermedik. Oyuncularımı kutluyorum. Zor şartlarda mücadele eden Denizlispor'a bundan sonraki maçları için başarılar diliyorum. Ancak ben bu röportajda öncelikle taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Geldiğimden bu yana her hafta daha iyi oynuyor, şampiyonluk iddiamızın sözde kalmayacağını gösteriyoruz. Ancak İlk 9 sıradaki takımlarının tamamının ilk 2'den çıkma hedefi var. Futbol kültürü ve geçmişi yüksek bir kentteyiz. Başkanımız Yüksel Yıldırım altyapısından üstyapısına nefis işlere imzasını atmış durumda. Biz teknik heyet ve sporcular da yöneticilerimiz gibi Samsunspor'u Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Lig'e taşımak istiyoruz. Tribünlere gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu hafta taraftarlarımızı davet etmiştim. Yine tribünler o bizim geçmişte gıptayla baktığımız kalabalıklardan yoksundu. Yine sesleniyorum, ‘Gelin omuz verin. Kenetlenelim ve bu hasrete hep birlikte son verelim’. Sizinle bir kişi fazla olacağız. Size ihtiyacımız var. Oynayan oynamayan tribünde olan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.