SPOR
Giriş Tarihi : 07-12-2022 18:20

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu'ndan taraftara çağrı!

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, taraftara çağrıda bulunarak Cuma günü karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçında 12’nci adam olarak sahada kendilerine güç vermelerini istedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu'ndan taraftara çağrı!

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu Yeni Malatyaspor maçı öncesi Nuri Asan Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Zirve yolunda çok kritik 4 haftayı geride bıraktıklarını söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Yeni Malatyaspor, Bodrumspor, Adanaspor ve Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacakları Trabzonspor maçlarında kayıp yaşamadan hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Hiçbir zaman rakip ayrımı yapmadıklarını vurgulayan Hüseyin Eroğlu, “Bugüne kadar hep mücadele ederek kazandık, rakiplerin puan durumlarındaki yerlerine hiç bakmadık. Biz sahada ne yaparız onu düşündük, odaklandık.  Kazanma alışkanlığı ile başlayan istikrarlı gidişimizi sürdürmek en büyük amacımız. Bu istikrarımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi. Yeni Malatyaspor’un deplasmanda iyi oynayan bir ekip olduğunu ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Rakibimizi ciddiye alıyoruz, Samsunspor gibi oynayıp, her oyuncumuzun kazanmak için tüm performansını ortaya koyduğu karşılaşmalardan biri olacak” şeklinde konuştu.

Şu an ne transfer ne de kadroda olmayan oyunculara odaklandıklarını da söyleyen Hüseyin Eroğlu, “Başkanımız, İcra Kurulumuz ve teknik heyetimiz tabi ki gelecek için yapılacak hamleler üzerinde çalışıyor. Ancak önümüzde çok önemli maçlar var. Önce kazanmak, sonra planları uygulamaya koymak hedefindeyiz. Takımdaki Yunus'un, Ali Ülgen'in, Muhammed Ali gibi oyuncularımızın gelişimi önemli. Bizim için en önemli transfer, sakat oyuncularımızın dönüşü ve taraftarımızın yanımızda olmasıdır. Bunun altını çizmek istiyorum” ifadesini kullandı.

Artık sezon sonuna kadar taraftarın stadı doldurup, 12’nci adam olarak sahada kendilerine güç vermesini istediklerini de söyleyen Hüseyin Eroğlu, “Biz hedefe hep birlikte gideceğiz. Artık herkesin yanında bir kişi getirmesi de yetmez, tüm mahalle orada olmalılar. Az seyirci ile büyük Samsunspor gerçeğini, Süper Lig’i çok istediğimizi ülkeye anlatamayız. Bu şehirde yaşayan mesleği ne olursa olsun katkı vermeli. Tek bir Samsunspor var ve herkesin desteklemesini istiyoruz” sözleriyle toplantıyı tamamladı.