SPOR
Giriş Tarihi : 01-07-2023 07:16

Samsunspor'un 58. kuruluş yıl dönümü meşalelerle kutlandı

Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor Kulübü'nün 58. kuruluş yıl dönümünü taraftarlar meşale gösterisi ile kutladı. Taraftarlar, yaktıkları meşalelerle geceyi adeta aydınlatırken, muhteşem şovlarını tezahuratlarıyla da renklendirdi.

Samsunspor'un 58. kuruluş yıl dönümü meşalelerle kutlandı

Samsunspor Kulübü'nün 58. kuruluş yıl dönümü nedeniyle taraftarlar yine muhteşem bir gösteriye imza attı.

Atakum ilçesi sahilinde bir araya gelen taraftarlar yanlarında getirdikleri kulübün renkleri olan Kırmızı-Beyaz meşaleleri yakarak geceyi aydınlattı. Kuruluş yıl dönümünü coşkulu bir şekilde kutlayan taraftarlar tezahuratlarıyla da şov yaptı.

SAMSUNSPOR'DAN KUTLAMA MESAJI
Samsunspor Kulübü de resmi sosyal medya hesabından kuruluş yıl dönümüyle ilgili kutlama mesajı yayımlandı. Mesajda, "Büyük Samsunspor ailesi, bugün kutladığımız 58. yıl dönümümüz ile yüreklerimiz bir kez daha heyecanla çarpıyor! Bu özel gün, geçmişimizin onurunu taşırken, geleceğimize umutla bakmamızı sağlıyor. Başarılarımızın altında yatan güç, sizlerin sevgi ve destek dolu tezahüratları... Taraftarımızın inancı ve tutkusu, Samsunspor'u her zorluğun üstesinden gelebilecek bir güce dönüştürüyor. Birlikte nice zaferlere ve gurur dolu anılara!  Günümüz kutlu olsun!" ifadelerine yer verildi.