GÜNDEM
Giriş Tarihi : 29-03-2024 14:38

SBB adayı Halit Doğan: Seçimi rekor oy alarak zaferle taçlandıracağız

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, 31 Mart seçimlerine dair konuştu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, rekor oy beklediği SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “31 Mart Seçimlerini rekor bir oy alarak zaferle taçlandıracağız” dedi.

SBB adayı Halit Doğan: Seçimi rekor oy alarak zaferle taçlandıracağız

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan,  31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçiminde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’dan en yüksek oy oranını beklediğini hatırlatarak, “17 ilçemiz 1251 mahallemizle ‘daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun’ hedefimize hep birlikte ulaşacağız. 31 Mart seçimlerini, Cumhur İttifakımızın zaferiyle taçlandıracağız. Samsun olarak Cumhurbaşkanımızı yanıltmayacağımıza eminim” şeklinde konuştu.

“Samsun’umuz Cumhurbaşkanımıza vefasını gösterecektir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun’dan rekor bir oy beklediğini vurgulayan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Biz, şehrimize hizmet için yola çıktık. Samsun’umuz daha hızlı, daha güçlü ve daha ileri olsun istiyoruz. Şehrimizi, Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı haline getirme hedefiyle hareket ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’umuz için bu kutlu görevi şahsıma layık gördüler. Biz de bu hedefle canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimi açıklarken, ‘sadece Samsun’un belediye başkanı adayı olarak değil, en çok oy alacak aday’ olarak beni seçtiklerini ifade etmişlerdi. Hem çok büyük bir gurur hem de çok büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Samsun’umuz Cumhurbaşkanımıza her zaman vefasını göstermiştir. 31 Mart yerel seçimlerinde de hemşehrilerimizin aynı teveccühü göstereceklerine inancım tam. Samsun’umuz 17 ilçemizin tamamıyla bizi yalnız bırakmayacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a bizi mahcup etmeyecektir. Biz de hemşehrilerimizi mahcup etmeyecek, Samsun’umuz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Biz bir ahenk ile bu şehri daha ileri taşımaya söz verdik. Sen, ben, o demeden, biz Samsun'uz bilinciyle hareket edecek her alanda daha hızlı, daha güçlü ve daha ileri olacağız”  dedi.

 “Samsun’u bölgenin lideri yapacağız”
İnsan odaklı projelerle Samsun’u daha ileri taşıyacaklarını belirten SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Bizim siyasetimizin merkezinde insan var, insanlarımızın mutluluğu var. Şehrimizi daha ileri taşıma misyonumuzu hemşehrilerimizle bir ahenk oluşturamazsak başaramayız. İnsanların mutlu, huzurlu, işinin ve aşının olduğu yerde şehirler de mutlu olur; huzur verir, kendine çeker. Biz Samsun’umuzu daha mutlu ve huzurlu bir şehir haline getirmek için yola çıktık. Şehrimiz 17 ilçesi, bin 251 mahallesi, güler yüzlü, yardımsever insanlarıyla her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler bu bilinçle ‘Samsun için hazırız, kararlıyız’ diyerek; sevgiyle ve dayanışmayla güçlenen bir şehir inşa edeceğiz. Samsun’umuz birçok potansiyeli bünyesinde barındıran bir şehir. Sanayisi, tarımı, turizmi, tarihi ve kültürel değerleri, doğal güzellikleri ve 2 üniversitesi ile Karadeniz Bölgesi’nin incisi bir şehirde yaşıyoruz. Birçok farklı kültürden insanın bir arada yaşadığı, çok güzel bir mozaik şehirdir aynı zamanda Samsun’umuz. Bizi biz yapan da hemşehrilerimizle, 17 ilçemizin tamamıyla oluşturduğumuz bu mozaik. Öyle güzel bir ahenk oluşturduk ki Samsun'umuzda; bu güçle, bu gönül birlikteliği ile Türkiye Yüzyılı'nın parlayan yıldızı Samsun olacak” diye konuştu.

Daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun
Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “İnsanı merkeze alan; dinleyen, anlayan bir anlayışla hareket etmeyi sürdürüyoruz. Samsun’umuz için de projelerimizi hayata geçirirken, çözümler üretip beklenti ve talepleri tespit ederken buradan yola çıktık. Samsun’umuzun potansiyelini ve zenginliklerini daha da artıracak bir yönetim anlayışımızla 17 ilçemizle, sivil toplum, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve insanlarımızla bir ahenk içerisinde olacağız. Dünyadaki gelişmelere ve değişen taleplere anında yanıt verebilmek, yaşam kalitesini arttırmak için her alanda daha hızlı olacağız. Ekonomik, sosyal, kültürel bakımdan şehrin taleplerini karşılayabilmek ve sürdürülebilir olmak için daha güçlü ve gençlerimizle birlikte geleceği bugünden düşünerek, yarınları tasarlayabilmek için daha ileri olacağız. Samsun’umuz için hemşehrilerimizle birlikte hareket edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak 17 ilçemiz ile Samsun'umuzda, hemşehrilerimizin duası ve desteği ile rekor kırmaya geliyoruz. Tarih yazmak için gün sayıyoruz. 31 Mart'ta giden süreçte kendimizi önce Allah'a, sonra kıymetli hemşehrilerimize emanet ediyoruz. 31 Mart'tan sonra da 17 ilçemiz ve Samsun'umuz bize emanet olacak” diyerek sözlerini noktaladı.