GÜNDEM
Giriş Tarihi : 01-12-2023 17:33

Şenol Kul 103 yaşındaki Hüseyin dedenin elini öpüp hayır duasını aldı

Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, 103 yaşındaki Hüseyin Kılıç'ı evinde ziyaret etti. Hüseyin dedenin elini öpüp hayır duasını alan Şenol Kul, halk için her yola çıktığında asırlık dedenin elini öpüp hayır duası almayı gelenek hale getirdiğini söyledi.

Şenol Kul 103 yaşındaki Hüseyin dedenin elini öpüp hayır duasını aldı

Samsun'un Terme ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Şenol Kul, "Çocukluğumun emmisi" dediği 103 yaşındaki Hüseyin Kılıç'ı Kozluk Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Elini öpüp hayır duası aldığı Hüseyin dede ile çay içip sohbet eden Şenol Kul, "Büyüklerimiz bu coğrafyanın en kıymetli hazinesidir. Bu nedenle 103 yaşındaki koca çınarımız Hüseyin Kılıç amcamı ziyaret edip çayını içtik, hayır duasını aldık. Kendisinin şahsında bütün büyüklerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum" dedi. Şenol Kul, halk için her yola çıktığında asırlık dededen hayır duası aldığını da söyledi.

Bu arada Terme'de hem vatandaşlar hem de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, toplantılar için bulunduğu Samsun'da MHP İl Başkanı Burhan Mucur’u da makamında ziyaret etti. Kul, "Cumhur İttifakı kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sembolüdür. Büyük başarıların ittifak kapsamında gerçekleşeceğine yürekten inanıyoruz. Bu vesile ile MHP Samsun İl Başkanı kardeşimiz Sayın Burhan Mucur’u ziyaret ederek istişarelerde bulunduk" dedi.