GÜNDEM
Giriş Tarihi : 15-04-2024 18:49   Güncelleme : 15-04-2024 18:49

Şenol Kul: Terme Belediye Meclisi halka açık olacak

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, meclisin ilk toplantısında yaptığı konuşmada, "Şimdi Terme’miz için projelerimizi konuşma zamanıdır" diyerek, "Sokakta konuşursak dedikodu olur, mecliste konuşursak bu gündem" olur. O yüzden Terme'nin yarınları için alacağımız kararlarla projeleri hayata geçireceğiz" dedi. Kul, meclisin halka açık olması için salonda yeni düzenlemelerin yapılacağını da belirtti.

Şenol Kul: Terme Belediye Meclisi halka açık olacak

Terme Belediye Meclisi, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından yeni dönemin ilk toplantısı Belediye Başkanı Şenol Kul başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 18'i AK Parti, 7'si CHP olmak üzere 25 üyeli mecliste, yeni dönemde görev yapacak olan meclis başkan vekilleri, meclis kâtipleri, encümen üyeleri ve diğer komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı.

ŞİMDİ PROJELERİMİZİ KONUŞMA ZAMANI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yeni dönemle ilgili yaptığı konuşmada, bir seçim döneminin geride kaldığını belirterek, "Şimdi Terme’miz için projelerimizi konuşma zamanıdır. Sokakta konuşursak dedikodu olur, mecliste konuşursak bu gündem olur. O yüzden Terme'nin yarınları için alacağımız kararlarla projeleri hayata geçireceğiz. Terme’nin menfaatine olacak her türlü proje ve kararda birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğimize inanıyorum” dedi.

MECLİS HALKA AÇIK OLACAK

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, meclisin halka açık olması ve izleyebilmelerini sağlamak için meclis toplantı salonunda yeni düzenlemenin yapılacağını, ayrıca en kısa sürede Kent Konseyi’nin görev alanlarına giren konularda meclis çalışma gruplarının oluşturulacağını da dile getirdi.