SPOR
Giriş Tarihi : 23-04-2023 16:40

Teknik Direktör Eroğlu'na Samsunsporlu oyunculardan 'Kırmızı Kazak' tezahuratı

Şampiyon Samsunspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'na canlı yayında oyuncularından 'Kırmızı Kazak' tezahuratı yapıldı, ardından da su ile ıslatıldı. Eroğlu, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Teknik Direktör Eroğlu'na Samsunsporlu oyunculardan 'Kırmızı Kazak' tezahuratı

Spor Toto 1. Lig şampiyonu Samsunspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşun canlı yayındaki röportajına oyuncuları adeta baskın yaptı.

Eroğlu'na 'Kırmızı Kazak' tezahuratı yapan oyuncular su ile ıslattıkları hocalarıyla sarmaş dolaş oldu. 

Ardından röportajına devam eden Eroğlu, iç saha maçlarında kırmızı kazak giydiğini ve bunun uğurlu geldiğini belirterek, "Şampiyonluğa giderken böyle bir hikayemiz oldu. O yüzden 'Kırmızı Kazaklı Adam' diye lanse edildim. Kırmızı kazak bende güzel bir anı olacak" dedi.

Karşılaşmayı da değerlendiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 3 bayramı bir arada yaşadıklarını belirterek, "Futbolcularımla gurur duyuyorum. Kendilerini alınlarından öpüyorum. Süper Lig'e çıkmayı garantilememize rağmen maçlara ciddiyetle hazırlanıp çıkıyoruz. Bundan sonraki maçlarımıza da aynı ciddiyetle çıkacağız" dedi. 

Taraftarlara da seslenen Eroğlu, "Bugüne kadar her maçımıza taraftarımızı davet ettim.  Bugün istediğimiz seviyeye ulaştık. Seneye Süper Lig'deyiz ve her taraftara daha çok ihtiyacımız olacak. Çünkü Samsun ve Samsunspor bir markadır" dedi.