GÜNDEM
Giriş Tarihi : 04-04-2024 17:48

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul mazbatasını aldı

31 Mart’ta düzenlenen yerel seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti adayı olarak Terme Belediye Başkanı seçilen Şenol Kul düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Cumhur İttifakı AK Parti adayı olarak oyların yüzde 49.79’unu alarak belediye başkanı seçilen Şenol Kul Terme Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Rıdvan Eroğlu’dan teslim aldı.

TERME  İÇİN YENİDEN BİSMİLLAH…

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul törende yaptığı konuşmada, "Mazbatamızı aldık, sizlerin güveni ve teveccühü ile ikinci döneme resmen başladık. Terme’nin bu yeni başlangıcında; göstereceğimiz azimle, hemşehrilerimizin gönlüne dokunacak, sürekli vurgusunu yaptığımız eser ve hizmet belediyeciliğini şehrimizin her bölgesinde hissettirecek ve verdiğimiz sözleri birer birer yerine getireceğiz” dedi. Terme’yi hak ettiği yere getirmek için herkes ile uyum içinde çalışacaklarını dile getiren Şenol Kul, “Kampanya sürecini suhuletle yürüttüğümüz diğer siyasi parti adaylarını da başarıları için tebrik ediyor, ortak sevdamız olan Terme’yi birlikte ihya etmek için uyumla çalışacağımızı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu. Seçim süresince yanında olan ve destek verenlere de teşekkür eden Kul, “Seçim sonuçlarının şehrimize hayırlı olmasını niyaz ediyor, şahsıma bu görevi tevdi eden Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere desteğini esirgemeyen Cumhur İttifakı Ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi mensupları başta olmak üzere kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Düzenlenen törene AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.