Askeri araç devrildi: 2 şehit

Ağrı'da askeri aracın devrilmesi sonucu Uzman Çavuş Muammer Ay ve Sözleşmeli Ulaştırma Er Ali Arslan şehit oldu.

GENEL - 24-01-2023 16:32

Askeri araç devrildi: 2 şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, Türkiye-İran sınır hattındaki Güvenlik Duvarının olduğu bölgede devriye görevi yapan askeri araç yoldaki buzlanma snedeniyle devrildi.

Kazada ağır yaralanan Hatay nüfusuna kayıt Uzman Çavuş Muammer Ay ile Yozgat/Çekerek nüfusuna kayıtlı Sözleşmeli Ulaştırma Er Ali Arslan, kaldırıldıkları  Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Iğdır’da 24 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen araç kazası sonucu kahraman silah arkadaşlarımız İs.Uzm.Çvş.Muammer Ay ve Ulş.Söz.Er Ali Arslan yaralanmış, personelimiz derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
53 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 kişi yakalandı

53 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 kişi yakalandı

28-03-2024 - GENEL

Yeşil alanlara yakın büyüyen çocuklar daha sağlıklı

Yeşil alanlara yakın büyüyen çocuklar daha sağlıklı

26-03-2024 - GENEL