Çiğdem Karaaslan: Cumhuriyet Meydanı'nda buluşalım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda 4 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge tüm Samsun’luları davet etti.

SİYASET - 03-05-2023 14:44

Çiğdem Karaaslan: Cumhuriyet Meydanı'nda buluşalım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’a çok büyük değer verdiğini belirtti.

Karaaslan yaptığı yazılı açıklamada, "Samsun’umuz da milletimize hizmet eden, ülkemizin itibarını her platformda koruyan, tavizsiz ve dik duruşuyla Türkiye’yi kalkındırmak için çalışan Sn. Cumhurbaşkanımızı çok seviyor. 20 yıldır girdiğimiz tüm seçimlerde AK Parti’mize ve Sn. Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği veren şehirlerimizden olan Samsun’un 14 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz seçimlerde de yeniden Recep Tayyip Erdoğan, yeniden AK Parti, yeniden Cumhur İttifakı diyeceğine, Türkiye Yüzyılı’nın lokomotif şehri olacağına gönülden inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz yılın Aralık ayında şehrimizi teşriflerinin ardından kısa süre içerisinde şehrimize yeniden gelecek olması Samsun ile arasındaki muhabbetin ve güçlü gönül bağının önemli bir işaretidir. 17 ilçemizle birlikte şehrimizin her noktasından hemşehrilerimizin 4 Mayıs Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşku ile liderimizi karşılayarak Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı yolunda önemli bir adım atacağından kuşku duymuyoruz. 1919’da Milli Mücadelemizin meşalesini yakan bu şehirden, ülkemizin her alanda milli mücadele verdiği bu süreçte bir kez daha tarih yazacağımıza inanıyoruz. Türkiye’nin istiklal ve istikbal seçimi olacak 14 Mayıs’a giden yolda Samsun’umuzdan çok önemli bir mesaj vereceğimize olan inançla kıymetli hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanı’ndaki bu büyük coşkuya ortak olmaya, bu tarihi ana şahitlik etmeye davet ediyoruz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

08-04-2024 - SİYASET

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

02-04-2024 - SİYASET