Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'a geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Aralık'ta toplu açılış töreni ve miting için Samsun'a gelecek.

GÜNDEM - 05-12-2022 13:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'a geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'da yapacağı miting programı belli oldu. Erdoğan'ın 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap edeceği ve toplu açılış törenine katılacağı belirtildi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Samsun'da ağırlamanın heyecanı içinde olduklarını ve teşkilat olarak miting hazırlıklarına başlandığını açıkladı. 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Yahya Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte basın toplantısı düzenleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "20 yıldır girdiği her seçimden milletimizin desteğiyle zaferle çıkan, Samsun’a olan sevgisi herkes tarafından bilinen ve Samsun’a 'gözbebeğim' diye tanımlayarak ayrı bir önem veren, şehrimize kazandırdığı hizmetlerle de bunu en iyi şekilde ispatlayan Sayın Cumhurbaşkanımız, ilimizde, ilçelerimizde gerçekleştirilen yatırımların toplu açılışının yapılacağı mitingde hemşerilerimizle kucaklaşmak amacıyla Samsun’a geliyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun mitinglerinin kuruluşundan bu zamana kadar hep coşkulu, heyecanlı ve iktidar yürüyüşünün habercisi olduğunu dile getiren Aksu, "Bu vesileyle kuruluşundan bu zamana kadar emek veren, ter döken teşkilat mensuplarımıza ve gönül veren, oy veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Her seçimde en yüksek oyu vererek Cumhurbaşkanımıza desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşerilerimizin, yine yüreğini ortaya koyarak Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek vereceğinden eminiz. Türkiye Yüzyılına da, 'Meşâle Şehir', 'Kurtuluş Şehri',  'Teknofest Şehri' Samsunumuz öncülük edecektir. Bu vesile ile,  bütün hemşehrilerimizi 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00`te Cumhuriyet Meydanına davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Özlem Maraş: Atakum'un kısır siyasi çekişmelerle kaybedecek vakti yok

Özlem Maraş: Atakum'un kısır siyasi çekişmelerle kaybedecek vakti yok

28-03-2024 - GÜNDEM

Samsun'da 1 milyon 38 bin 991 seçmen oy kullanacak

Samsun'da 1 milyon 38 bin 991 seçmen oy kullanacak

28-03-2024 - GÜNDEM