Erhan Usta: Bizler yalan değil proje üretiyoruz

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, "“Bizler yalan üretmiyoruz, proje üretiyoruz. Karşımızdakilere iftira atmak ya da onları karalamak yerine, halkımıza planlarımızı, projelerimizi, şehrimize ve ülkemize katacağımız değerleri anlatıyoruz" dedi.

SİYASET - 11-05-2023 13:01

Erhan Usta: Bizler yalan değil proje üretiyoruz

İYİ Parti  Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, seçim çalışmalarına devam ederken, İYİ’ler olarak bir yola çıktıklarını belirterek, “Bu yol Türkiye’de demokrasinin standartlarını yükseltme yolu. Bu yol kutlu bir yol” dedi.

BU YOL GENÇLERE UMUT OLMA YOLU OLACAK
Seçmenlerle yaptığı buluşmalarda Millet İttifakı ve partisinin yol haritasını açıklayan Usta, “Bu yol Türkiye’de demokrasinin standartlarını yükseltme yolu. Bu yol Türkiye’de hukukun üstünlüğünü hakim kılma yolu. Bu yol Türk milletinin refahını arttırma yolu. Bu yol bunalıyorum, nefes alamıyorum diyen gençlere umut olma yolu” ifadelerini kullandı.

15 MAYIS SABAHI ÜLKEMİZE GÜNEŞ DOĞACAK 
“Bizler yalan üretmiyoruz, proje üretiyoruz" diyen Usta, "Karşımızdakilere iftira atmak ya da onları karalamak yerine, halkımıza planlarımızı, projelerimizi, şehrimize ve ülkemize katacağımız değerleri anlatıyoruz. İnşallah 15 Mayıs sabahı ülkemiz güneşli bir güne uyanacak ve bizlerde vakit kaybetmeden vaatlerimizi yerine getirmek ve Türkiye’yi hak ettiği yere taşımak için kolları sıvayacağız” diye konuştu
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti

Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti

03-03-2024 - SİYASET

Partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu

Partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu

27-01-2024 - SİYASET