Erhan Usta: Sorunları çözmek bizim boynumuzun borcu

Samsun Milletvekili, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, Bafra ilçesi Dededağı Mahallesi coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada, "Sorunların hepsini çözmek bizim boynumuzun borcu" dedi.

SİYASET - 03-05-2023 14:01

Erhan Usta: Sorunları çözmek bizim boynumuzun borcu

Seçim gezilerini sürdürüren Samsun Milletvekili, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, Bafra ilçesi Dededağı Mahallesi'nde akşam karanlığında coşkulu kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Mahalle sakinleri tarafınan üzerinde adının yazılı olduğı 55 numaralı Dededağı Futbol Kulübü forması hediye edilen Erhan Usta, burada vatandaşlarla sohbet etti. Ardından kalabalığa yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek, "Çok duygulandım, sağolun var olun. Allah razı olsun. Biz buraya gelince, kendi evimizde gibi hissediyoruz" dedi.  Konuşmasında, "Sizin dertleriniz, bizim sorunlarımız. Bunların hepsini çözmek de bizim boynumuzun borcu. Geçen geldiğimizde bize hurdacılar ile ilgili sorunlar dile getirildi. Onu gider gitmez TBMM'nde dile getirdim. Tahmin ediyorum ki TBMM'nde Dededağı ilk kez anıldı, ilk kez söylendi" dedi.

Samsun Milletvekili, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta daha sonra kendisine eşlik edfen İYİ Parti’nin bir diğer adayı Yunus Gün ile birlikte Bafra’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdikten sonra Doğanca Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

08-04-2024 - SİYASET

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

02-04-2024 - SİYASET