Erhan Usta: Vaatlerimizi yerine getirmezsek bize hesap sorun

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, amaçlarının Samsun'a ve ülkeye hizmet etmek olduğunu belirterek, taahhütname niteliğinde olan dağıttıkları broşürlerdeki vaatleri yerine getirmemeleri halinde kendilerinden hesap sorulmasını istedi.

SİYASET - 07-05-2023 13:14

Erhan Usta: Vaatlerimizi yerine getirmezsek bize hesap sorun

Samsun Milletvekili, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Amaçlarının Samsun'a ve ülkeye hizmet etmek olduğunu söyleyen Erhan Usta, "Bizim amacımız saha çalışmalarımızda siyasi rakiplerimizi karalamak değil, Samsun halkına yapacağımız projeleri anlatmak. Çamur at izi kalsın politikası yerine, hizmet politikasını tercih ediyoruz. Bizi terörle el ele olmakla suçlayanlar, seçim bittikten sonra bu konuşmaları asla yapmayacak. Bizim tek derdimiz Karadeniz'in en güzel şehri olan Samsun'a hizmet etmek, şehrimize yapacağımız yatırımlarla halkımızın refah seviyesini yükseltmek ve Samsun'u her anlamda hak ettiği noktalara getirmek." dedi.

YAPMAZSAK BİZE HESAP SORUN
Usta, "Yaptığımız ziyaretlerde dağıttığımız broşürlerimizde iktidara gelmemiz halinde şehrimize kazandıracağımız yatırımların bir bölümü yer alıyor. Onlar bizim vaatlerimizdir. Eğer seçilir ve bu vaatleri yerine getirmez isek bize hesap sorabileceğiniz bir taahhütnamedir. Biz kendimize bu konuda güveniyoruz. Eğer halkımız teveccüh gösterip bizi iktidara getirirse şehrimizin çehresinin değişeceğine söz veriyoruz. Halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

08-04-2024 - SİYASET

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

02-04-2024 - SİYASET