Ersan Aksu: Hep birlikte daha büyük hedeflere yürüyoruz

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, Türkiye'nin itibarını yukarılara taşıyan Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı yapmak için yola çıktıklarını belirterek, ''Erdoğan varsa, AK Parti varsa, Cumhur İttifakı varsa karamsarlığa gerek yok'' dedi.

SİYASET - 01-05-2023 13:52

Ersan Aksu: Hep birlikte daha büyük hedeflere yürüyoruz

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, seçim çalışmalarını İlkadım ve Atakum ilçelerinde sürdürdü. Her iki ilçede pazar yeri, esnaf ziyaretleri ve vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Ersan Aksu, sorun ve talepleri dinlerken, 14 Mayıs seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

Biriz, beraberiz, güçlüyüz

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaretlerde Samsunluların büyük desteği ile karşılaştıklarını belirten Ersan Aksu, ''Türkiye Yüzyılı ve daha büyük hedeflerimiz doğrultusunda esnaf ve vatandaşlarımızla hep birlikte omuz omuzayız. Hemşehrilerimiz ile 14 Mayıs'taki seçimde yeni bir destan yazmak için el ele, gönül gönüleyiz. Samsunlu hemşehrilerimiz Türkiye Yüzyılı'na bizimle birlikte yürüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere büyük destek veren, bizleri bağırlarına basan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Biriz, beraberiz, güçlüyüz. Hep birlikte yola devam'' dedi.

AK Parti varsa umut var

''Bu millete, bu ülkeye aşkla, imanla, inançla hizmet eden, Türkiye'nin itibarını yukarılara taşıyan Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı yapmak için yola çıktık'' diyen Ersan Aksu, ''Milli irade bir kez daha 'Bu ülkede kaosa yer yok' diyecek. Türkiye'nin kaybedecek vakti yok, maceralara girme lüksü yok. Türkiye'nin 21 yıllık kazanımlarından geri dönme lüksü yok. Dolayısıyla Türkiye, milletimizin büyük desteğiyle istikrar ve güven ortamını devam ettirecektir. Türkiye'nin aynı istikrarı daha önce sağlamış, bunu korumuş, tesis etmiş kadrolarla yola devam etmeye ihtiyacı var. AK Parti varsa umut var. AK Parti varsa ülkeye, millete hizmet var.   Recep Tayyip Erdoğan varsa atılım var, yatırım var, büyüme var, itibar var'' dedi.

1 Mayıs'ı kutladı

Ersan Aksu, tüm işçilerin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nü kutlayarak, ''Emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Tüm dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ediyorum.
Göreve geldiğimiz günden bu yana işçi ve emekçilerimizin sorunlarına her zaman samimiyetle çözüm üretmeye çalıştık. İstihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için pek çok tedbiri, programı hayata geçirdik. Bu anlayışla, emekçilerimiz ücretten sosyal haklara kadar her alanda önemli kazanımlar elde ettiler. Hükümetlerimiz dönemlerinde örgütlenme, sendikal haklar, ücretlerle beraber işçi sağlığı ve güvenliğinde çok önemli adımlar attık. Yıllarca istismar malzemesi yapılan 1 Mayıs’ı sizler için tatil ilan ettik, gerçek anlamda işçi bayramı yaptık'' diye konuştu..

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

08-04-2024 - SİYASET

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

02-04-2024 - SİYASET