Ersan Aksu: Samsun Erdoğan'a güveniyor

Samsun’da resmi kayıtlara göre 120 bin kişinin katıldığı ‘Recep Tayyip Erdoğan’ mitingine gösterilen ilgiye teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, “Samsun, liderimize olan güvenini net bir şekilde ortaya koydu” dedi.

SİYASET - 05-05-2023 14:52

Ersan Aksu: Samsun Erdoğan'a güveniyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’da gerçekleştirdiği mitingin, dev bir buluşmaya dönüştüğünü söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, “Samsun kararını verdiğini ve 14 Mayıs için gün saydığını bir kez daha gösterdi. Samsun, liderimize olan güvenini net bir şekilde ortaya koydu” dedi.

“DAVANIN NEFERİ OLMAKTAN BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUM”
Samsun’da gerçekleştirilen mitinge gösterilen yoğun ilgi karşısında gurur duyduklarını söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, resmi kayıtlara göre 120 bin kişinin katıldığı mitingin, son dönemlerin en kalabalık, en ihtişamlı en kalabalık mitingi olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Samsunluların desteği karşısında son derece mutlu olduğunu söyleyen Aksu, “Cumhuriyet Meydanına sığmayan, çevre yolları dahi dolduran Samsunlular, Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları güveni ve sevgiyi bir kez daha gösterdi. Her fırsatta Samsun’a ve Samsunlulara olan sevgisini dile getiren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da gösterilen bu ilgi karşısında son derece mutlu oldu. Bizler, Samsun’daki AK kadrolar da bu büyük buluşma karşısında, böylesine özel bir davanın neferi olmaktan dolayı bir kez daha gurur duyduk” diye konuştu.

SAMSUN KARARINI VERMİŞ!
Seçime sadece 10 gün kala gerçekleştirilen dev mitingin, Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye duyulan büyük güvenin bir göstergesi olduğunu kaydeden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, “Bir kez daha gördük ki, Samsunlu hemşerilerimiz kararını vermiş. Vatani görevini yaparken şafak sayan asker gibi, sandık başına gideceği ve yeniden Recep Tayyip Erdoğan diyeceği 14 Mayıs gününü heyecanla bekliyor. Milletimiz biliyor ki, bu ülke için en iyisini, yaparsa yine Recep Tayyip Erdoğan yapar. Mitinge gösterilen ilgiye ve liderimize gösterilen büyük teveccühe bakınca, sandıktan çıkacak sonucu tahmin etmek hiç de zor olmuyor. Bu büyük katılımı sağlayan tüm Samsunlu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bize duyulan güveni boşa çıkartmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

08-04-2024 - SİYASET

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

02-04-2024 - SİYASET