Hüseyin Eroğlu: Samsun halkı, Samsun şehri şampiyonluğu hak ediyor

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 1-0'lık Tuzlaspor maçı galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, Süper Lig'e çıkmaya 90 dakika kaldığını söyledi ve, "Samsun halkı, Samsun şehri şampiyonluğu hak ediyor" dedi.

SPOR - 12-04-2023 00:38

Hüseyin Eroğlu: Samsun halkı, Samsun şehri şampiyonluğu hak ediyor

Tam 11 yıllık Süper Lig hasretine 90 dakika uzaklıkta olan Samsunspor, zorlu geçen Tuzlaspor maçından sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılması taraftarlarını sevindirdi.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, Tuzlaspor maçının zor geçtiğini, attıkları golün VAR'dan dönmesinin kendileri için mutluluk verici olduğunu anlattı ve "Golü erken bulduk, sonrasında pozisyon üretmekte zorlandık.  Ama sonuçta 1-0 da olsa kazandık. Şimdi Süper Lig'e sadece 90 dakikamız kaldı. Bu hafta BAY geçeceğiz. Belki maç oynamayacağımız hafta rakiplerimizin alacağı sonuca göre de şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz" dedi. 

Eroğlu, ligden birinci olarak çıkmak istediklerini de belirterek, "Samsun halkı, Samsun şehri bunu fazlasıyla hak ediyor. Geldiğim ilk gün bir söz vermiştim, 11 yıllık hasreti bitireceğiz diye. Buna doğru yaklaştık, son adımlar kaldı" diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

22-04-2024 - SPOR

Markus  Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

Markus Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

20-04-2024 - SPOR