Markus Gisdol: Rakibimize nefes aldırmadık

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 3-1 mağlup ettikleri Trabzonspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada taraftarlara müthiş desteklerinden dolayı teşekkür etti ve adeta nefes aldırmadıkları rakipleri karşısında çok iyi bir performans sergileyerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

SPOR - 04-05-2024 22:02

Markus Gisdol: Rakibimize nefes aldırmadık

Trendyol Süper Lig'e Samsunspor Karadeniz derbisinde karşı karşıya geldiği ezeli rakibi Trabzonspor'u istekli ve coşkulu  oyununu 3 golle süsleyerek sahadan 3-1'lik skorla galip ayrılması taraftarını sevince boğdu.

Karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa  maçı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Sahada inanılmaz bir performans gösterdik. Rakibimize tabiri caizse nefes aldırmadık, kontratağa da çıkarmadık. Takımım çok iyi bir performans gösterdi. Önümüzdeki 3 maçla ilgili yorum yapmak zor. Bu galibiyeti kutlamamız gerekiyor" dedi. 

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Taraftarın yarattığı atmosferi de değerlendiren Gisdol, "İnanılmaz bir atmosfer vardı.  Bizim taraftarımız zaten bunu hep yapıyor ve takımlarına olan desteğini sonuna kadar sürdürüyor. Taraftarımız takımlarının oyma şeklini de çok seviyor.  Bize vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Onlar bizim 12. adamımız" ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Markus Gisdol: Alanyaspor karşısında istediğimizi alacağız

Markus Gisdol: Alanyaspor karşısında istediğimizi alacağız

16-05-2024 - SPOR

Markus Gisdol: Basit şekilde mağlup olduk

Markus Gisdol: Basit şekilde mağlup olduk

12-05-2024 - SPOR