Mehmet Köse: Samsun Cumhurbaşkanımıza çok daha büyük destek verecektir

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Büyük Samsun Mitingi'ne tüm Samsunluları davet ederek, ''Samsunlu hemşerilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımızı hasretle, özlemle beklediğini biliyoruz. Hemşehrilerimiz yine yüreğini ortaya koyarak Cumhurbaşkanımıza çok daha büyük destek verecektir'' dedi.

SİYASET - 03-05-2023 13:58

Mehmet Köse: Samsun Cumhurbaşkanımıza çok daha büyük destek verecektir

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, yaptığı açıklama ile 4 Mayıs Perşembe günü saat 17.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Büyük Samsun Mitingi'ne tüm Samsunluları davet etti. 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse yaptığı yazılı açıklamada Samsunlulara seslenerek, ''Kıymetli Samsunlu hemşerilerim ve bize bu toprakları vatan yapan aziz milletim. Biz büyük bir inanışın, yüce bir mefkûrenin ve Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşının mirasçılarıyız. Bu büyük davanın sahipleri olarak bizler, Dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış ve tarihe damga vurarak olayların seyrini değiştirmiş birçok lideri bağrımızdan çıkarmışız. Selçuk Bey’den Alparslan’a, Osman Bey’den Fatih Sultan Mehmet Han’a, Yavuz Sultan Selim Han’dan Kanuni Sultan Süleyman’a, Abdülhamit Han’dan Mustafa Kemal Paşa’ya kadar nice dünya liderini Anadolu toprağından beslemişiz, irfan ocağında harlamışız, sevgisini yüreğimizde taşıyarak, isimlerini hafızalarımıza kazımışız. Bu altın silsilenin çağımızdaki altın halkası, Dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran ve tarihe damga vurarak olayların seyrini değiştiren başkomutanı, Türkiye yüzyılının mimarı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Samsun’a geliyor. 20 yıldır girdiği her seçimden milletimizin desteğiyle zaferle çıkan, Samsun’a olan sevgisi herkes tarafından bilinen ve Samsun’a ayrı bir önem veren Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hemşerilerimizle kucaklaşmaya geliyor. Samsunlu hemşerilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza çok büyük sevgi beslediğini ve Cumhurbaşkanımızı hasretle, özlemle beklediğini biliyoruz. Her seçimde en yüksek oyu vererek cumhurbaşkanımıza desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşerilerimizin, yine yüreğini ortaya koyarak çok daha büyük destek vereceğinden en ufak kuşku dahi duymuyoruz. Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç doldurmaya, kutlu davanın liderine sahip çıkmaya, coşku ve heyecan içerisinde yeniden tarih yazmaya tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. 4 Mayıs Perşembe günü saat 17.00`te Cumhuriyet Meydanı’na 'Türkiye Yüzyılı için, doğru zaman doğru adam' demeye tüm halkımızı bekliyorum'' ifadelerine yer verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti

Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti

03-03-2024 - SİYASET

Partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu

Partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu

27-01-2024 - SİYASET