Mehmet Köse Samsun Cumhuriyet Meydanı 14 Mayıs'ın habercisi

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine Samsunluların büyük teveccüh gösterdiği ve bir rekor kırıldığını belirterek, ''Cumhurbaşkanımıza tam destek veren ve Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran tarihi bu kalabalık, hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki 14 Mayıs seçimlerinde zaferin habercisidir'' dedi.

SİYASET - 05-05-2023 13:58

Mehmet Köse Samsun Cumhuriyet Meydanı 14 Mayıs'ın habercisi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Samsun Mitingi'ni değerlendirdi.

REKOR KATILIM

Samsunluların geçmişte olduğu gibi bugünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmadığını belirten Mehmet Köse, ''Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Samsunlu hemşehrilerimiz yine yalnız bırakmadı. Hem büyük bir ilgi ve teveccüh gösterdi, hem de Cumhuriyet Meydanı'nda eşi benzeri görülmemiş rekor bir katılıma imza attı. Cumhurbaşkanımızın “Muhteşem” diyerek özetlediği miting alanındaki kalabalık için Samsunlu hemşehrilerimize ve gece gündüz demeden çalışan AK Parti teşkilat mensuplarımıza üyelerimize ve Cumhur İttifakı paydaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ZAFERİN HABERCİSİ

Cumhuriyet Meydanı'nı tarihi bir kalabalıkla dolduran Samsunlulara teşekkür eden Köse, "Samsunlu hemşerilerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin en büyük destekçilerinden olduğu bir kez daha gösterdi. Türkiye Yüzyılı için ‘doğru zaman, doğru adam’ diyerek Cumhurbaşkanımıza tam destek veren ve Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran tarihi bu kalabalık, hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki 14 Mayıs seçimlerinde zaferin habercisidir. Başta Samsun’umuza ve ülkemize şimdiden hayırlı olsun'' diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti

Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti

03-03-2024 - SİYASET

Partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu

Partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu

27-01-2024 - SİYASET