Meteoroloji'den 21 il için uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin yağışlı geçeceği, hava sıcaklığının da mevsim normallerinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel müdürlüğü 21 il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu.

GENEL - 27-01-2023 12:55

Meteoroloji'den 21 il için uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz ile Doğu ve Gnüneydoğu Anadolu'nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; Güney ve Kıyı Ege'de kuvvetli, Balıkesir’in batı kıyıları, İzmir, Aydın’ın batısı ve Muğla ile Antalya’nın merkez ve batı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.İç ve doğu kesimlerde sabah saatlernde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde biraz artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, genellikle mevsim normalleri üzerinde, batı kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

21 İL İÇİN UYARI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Burdur, Çanakkale, Denizli, Isparta, İzmir, Kayseri, Konya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Sivas, Uşak, Yozgat, Aksaray ve Karaman için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çocuğunuzu zararlı uygulamalarla baş başa bırakmayın

Çocuğunuzu zararlı uygulamalarla baş başa bırakmayın

22-04-2024 - GENEL

Wi-Fi'daki tehlike: Her şeyinizi kaybedebilirsiniz

Wi-Fi'daki tehlike: Her şeyinizi kaybedebilirsiniz

22-04-2024 - GENEL