Mücahit Yılmaz; AK Parti Gençlik Kolları, ülkemizin sigortalarından bir tanesidir

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Mücahit Yılmaz, ''AK Parti Gençlik Kolları, müfredatını bu milletin değerlerinin oluşturduğu bir okuldur. Memleket sevdalısı binlerce neferin yetiştiği bu okul partimizin, davamızın ve ülkemizin sigortalarından bir tanesidir'' dedi.

SİYASET - 03-05-2023 11:22

Mücahit Yılmaz; AK Parti Gençlik Kolları, ülkemizin sigortalarından bir tanesidir

AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ‘Kuruluştan Bugüne AK Gençlik AK Kardeşlik’ düzenlenen programı Samsun Büyükşehir Çok Amaçlı Salonda yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti Samsun Gençlik Kolları Teşkilatı'nın kuruluşundan bugüne kadar görev alan mensuplarının davet edildiği programa, Türkiye Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ile geçmiş dönem İl Gençlik Kolları Başkanları ve parti teşkilatı katıldı.

‘Kuruluştan Bugüne AK Gençlik AK Kardeşlik’ programının ev sahipliğini yapan Samsun AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Av. Mücahit Yılmaz programın açılışında yaptığı konuşmada, önceki dönem gençlik kolları başkanlarına teşekkür ederek, ''AK Parti Gençlik Kolları, müfredatını bu milletin değerlerinin oluşturduğu bir okuldur. Memleket sevdalısı binlerce neferin yetiştiği bu okul partimizin, davamızın ve ülkemizin sigortalarından bir tanesidir." dedi.

‘Sizlere şükranlarımı sunuyorum’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Mayıs'ta Samsun Cumhuriyet Meydanı'na gerçekleştireceği mitinge katılımcıları davet eden Yılmaz, ''Bugün bizi burada yalnız bırakmadığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Aynı coşku ve heyecanla Cumhurbaşkanımızı da sizlerin desteğiyle layıkıyla ağırlayacağız. İnşallah Samsun ve Gençlik kendine yakışanı yapacak.” diye konuştu.

‘Kuruluştan Bugüne AK Gençlik Ak Kardeşlik’ programında Yılmaz’ın ardından konuşan Türkiye Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak gençlerle istişare etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti

Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti

03-03-2024 - SİYASET

Partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu

Partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu

27-01-2024 - SİYASET