Mücahit Yılmaz: Erdoğan Samsun’u oyun kuran bir şehir haline getirdi

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Mücahit Yılmaz, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Samsun’umuzu oyun kuran bir şehir haline getirdi'' dedi.

SİYASET - 06-05-2023 15:29

Mücahit Yılmaz: Erdoğan Samsun’u oyun kuran bir şehir haline getirdi

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Mücahit Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında İlkadım ilçesinde esnaf, kurum ve kuruluş ziyaretleriyle sürdürdü. İlçede Cumhuriyet Caddesi, Kale Mahallesi ve 100. Yıl Bulvarı'nda esnaf ziyareti gerçekleştiren Mücahit Yılmaz, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için destek istedi.

İSTİKRARIN SÜRMESİ LAZIM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun mitingine katılımın oldukça yüksek olduğunu hatırlatan Yılmaz, ''Milli mücadelenin şehri Samsun, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı olağanüstü bir kabalıkla karşıladı. Tüm hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’umuza 21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptı. Samsun’umuzun eksiklerini de bu sayede tamamladı. Samsun’umuzu oyun kuran bir şehir haline getirdi. Şimdi ise istikrarın sürmesi gerekiyor. İstikrar için ise sizlerin desteği gerekiyor.”

SAMSUNSPORUN YANINDAYIZ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven'i ziyaret eden Mücahit Yılmaz, AK Parti hükümetleri döneminde Samsun’da Batı’dan daha ileri tesislerinin bulunduğunu dile getirdi. Yılport Samsunspor’un Süper Toto Süper Lige şampiyon olarak yükselmesine de değinen Yılmaz, “Samsunspor olması gerektiği yere geldi. Muhteşem bir stat ve taraftar grubuna sahip olan Samsunspor’umuzun Süper Ligde büyük başarılar elde edeceğinden şüphemiz bulunmamakta. Tarih değiştiren şehrimizin takımının her daim yanındayız.” şeklinde konuştu.

FARKLI VEKİL PROFİLİ

İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nde “Gençlerle Baş Başa” programına da katılan Yılmaz, ''katıldı. Yılmaz, programda yaptığı konuşmada farklı bir vekil profili çizeceğini ve gençlerle yol yürüyeceğine değinerek, ''Sermayemiz samimiyet parolasıyla yola çıktık. Mecliste bir odamız olsun anahtarı gençlerin olsun.” dedi.

Mücahit Yılmaz, son olarak Çarşambalılar Derneği'ni ziyaret ederek, Başkan Hüseyin Avni Özdemir ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

08-04-2024 - SİYASET

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

02-04-2024 - SİYASET