Samsun Tekkeköy'e yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunun yüzde 30’u tamamlandı. Havuz bu yıl içinde hizmete açılacak.

GÜNDEM - 17-01-2023 23:55

Samsun Tekkeköy'e yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi’nde 5 bin 601 metrekare alan üzerinde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu hızla yükseliyor. Yüzme sporunun olimpik standartlarda icra edileceği tesis için yapılan çalışmaların yüzde 30’u tamamlandı. 1870 metrekare taban alanında, 2 katlı inşa edilmekte olan tesis toplamda 3 bin 740 metrekare kapalı alana sahip olacak. Tekkeköy halkını yüzme sporunda modern imkanlarla buluşturacak tesiste, 340 metrekare yarı olimpik yüzme havuzu, 65 metrekare çocuk havuzu, kafeterya, fitness salonu, sauna ve masaj odaları bulunacak.

Genci yaşlısı tüm vatandaşlara hizmet verecek tesisin engelli bireylerin rahatça kullanımı için de planlandığını ve  bu yıl tamamlanarak hizmete alınacağını belirten   Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçeye yeni bir spor tesisi kazandırmanın heyecanı içinde olduğunu belirterek, “İlçemizin hak ettiği yıllardır yapılmayan dev projelerin ve çalışmaların hayata geçtiğini adım adım vücut bulduğunu görmek hem çalışma azmimizi arttırıyor hem de bizleri motive ediyor. Çalışmalarımız ve emeklerimizin meyvelerini görmek, insanların takdirini almak gibi olumlu tepkilerin yanında bu güzel eserlerin ortaya çıkmasının haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Neler Söylendi?

Özkan

Samsun adına sevindirici bir haber. Tekkeköy İlçesine yapılması ayrıca çok daha güzel. Yaptıranlara teşekkür ederiz. 1 yıl önce
DİĞER HABERLER
Samsun'da 'Kahverengi Kokarca' yakalama tuzağı dağıtıldı

Samsun'da 'Kahverengi Kokarca' yakalama tuzağı dağıtıldı

18-04-2024 - GÜNDEM

Samsun'da bayramda elektrik tüketimi yüzde 7 oranında arttı

Samsun'da bayramda elektrik tüketimi yüzde 7 oranında arttı

18-04-2024 - GÜNDEM