Samsun'da bıçaklı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Samsun'da 2 grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Serdar Erkol ile Tayfun Gün hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

ASAYİŞ - 26-01-2023 18:25

Samsun'da bıçaklı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki olay Orta Mahalle'de meydana geldi. İddialara göre daha önce aralarında husumet olan 2 taraf arasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Bıçakların çekildiği kavgada göğsüne aldığı darbelerle ağır yaralanan 25 yaşındaki Serdar Erkol, 34 yaşındaki Tayfun Gün, 57 yaşındaki Mustafa D. ile 34 yaşındaki Sergen E. Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Serdar Erkol doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  

Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Tayfun Gün ile Mustafa D. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada da Tayfun Gün yaşamını yitirdi. Diğer yaralı Mustafa D. ise Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Neler Söylendi?

Hakikat

Allah'ın arzına sığmıyorlar mı? Terörü bitirmek için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi de mi düşünmüyorlar?Nice hanım kardeşlerimiz dul ve nice bebekler babalarını görmeden gözlerini dünyaya açarken; insanlarımıza da ne oluyor!.Neyi paylasamiyorlar?İnsanların sokak ortasında birbirlerini katletmeleri ne vakit sona erecek?Bir delikanlı yiğit kolay mı yetişiyor? Sağ -sol çatışmasında nice gençlerimiz can verdi.Giden canlarımızin hepsi bizim.Genclerimizi kimler zehirliyor? 1 yıl önce
DİĞER HABERLER
Samsun'da 39 kişiye tombala baskını: 250 bin TL ceza kesildi

Samsun'da 39 kişiye tombala baskını: 250 bin TL ceza kesildi

28-03-2024 - ASAYİŞ

Samsun'da inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti

Samsun'da inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti

26-03-2024 - ASAYİŞ