Samsun'da Bowling'in şampiyonları belli oldu

Samsun’da düzenlenen Okullar Sporları Bowling Gençler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Oynanan final maçlarının ardından kızlarda Samsun İlkadım Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Osmaniye İbn-İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

SPOR - 13-04-2023 12:44

Samsun'da Bowling'in şampiyonları belli oldu

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar Sporları Bowling Gençler Kız/Erkek Türkiye Şampiyonası final maçlarının ardından sona erdi. 14 kız, 11 erkek takımı toplam 150 sporcunun katılımıyla Samsun Bowling Salonu’nda yapılan Türkiye Şampiyonası büyük bir çekişmeye sahne oldu. Final maçlarının tamamlanması ile genç kızlarda Samsun İlkadım Anadolu Lisesi birinci, Sakarya Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi ikinci, Samsun Bahattin Sevim Köksal Anadolu Lisesi üçüncü ve Gümüşhane Lisesi dördüncü oldu.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Genç erkeklerde Osmaniye İbn-İ Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonluğu elde ederken, Çorum Spor Lisesi ikinci, İzmir Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü ve Samsun İlkadım Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri Samsun Gençlik ve Spor il Müdürü Feyzullah Dereci, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanvekili Serdar Arslan, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Tanıtım Kurulu Üyesi ve İlkadım Bowling Salonu Müdürü Güngör Doğanay ve antrenörler takdim etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

22-04-2024 - SPOR

Markus  Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

Markus Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

20-04-2024 - SPOR