Samsun'da suç örgütü, uyuşturucu ve silahlı saldırıya 8 tutuklama

Samsun'da suç örgütü, uyuşturucu ve silahlı saldırı olayı ile ilgili yapılan operasyonlarda yakalanan 8 şüpheli tutuklandı.

ASAYİŞ - 17-02-2024 10:37

Samsun'da suç örgütü, uyuşturucu ve silahlı saldırıya 8 tutuklama

 

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suç örgütü yapılandırmasına yönelik düzenlediği operasyonda biri Sivas'ta olmak üzere 14 şüpheli 8 tabanca, 2 kuru sıkı tabanca, 450 tabanca fişeği, 6  tüfek, 88 kartuş, 3 bıçak, 1 telsiz, 1 muşta, 161 sentetik ecza hap, 0,5 gram esrar, 2 gram metamfetamin, 1 hassas terazi ve bazı dokümanlar ile birlikte ele geçirildi. Yapılan sorgulamaların ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 5'i tutuklandı, 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde gerçekleştirdiği operasyonda ise 6 bin 484 adet uyuşturucu özelliği olan sentetik ecza hap, 1 tabanca, 17 tabanca fişeği ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 32 bin 400 para ile birlikte yakalanan  H.M. 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de Z.P adlı kişiyi pompalı tüfekli saldırıda yaralayarak kaçtıktan sonra ele geçirilen E.A. ve Y.E.O. sorgulamanın ardından çıkarıldıkları adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun'da  ayrı olayda 2 genç hayatını kaybetti

Samsun'da ayrı olayda 2 genç hayatını kaybetti

08-05-2024 - ASAYİŞ

Samsun'da baraj gölüne uçan kamyon sürücüsü hayatını kaybetti

Samsun'da baraj gölüne uçan kamyon sürücüsü hayatını kaybetti

06-05-2024 - ASAYİŞ