Samsunspor Bandırma'da 2 puan bıraktı

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor, bir topunun direkten döndüğü bir penaltı kaçırdığı maçta Bandırmaspor ile golsüz berabere kaldı.

SPOR - 02-10-2022 15:53

Samsunspor Bandırma'da 2 puan bıraktı

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi.Karşılaşmada bir topu direkten dönen, Tanque’nin ayağından bir de penaltı kaçıran Samsunspor rakibi ile golsüz berabere kalarak bir puana razı oldu. 

Bu arada hakem Yiğit Arslan'ın penaltı pozisyonu hariç Harris’e ikili mücadelelerde rakip futbolcuların yaptığı faulleri görmezden gelmesi, ayrıca Samsunspor'un kazandığı  penaltı atışı öncesi Bandırmaspor'un stoperi Yunan oyuncusu Georgios Koutroubis'in beyaz nokta zeminini topuğu ile ezmesi büyük tepki gördü. Sarı kart gören oyuncunun bu hareketinden sonra ise Tanque, kullandığı penaltı vuruşundaki topu havaya dikmişti.

STAT : Bandırma 17 Eylül

HAKEMLER : Yiğit Arslan, Deniz Turgut, Sezgin Çınar

BEYÇİMENTO BANDIRMASPOR: Gkelios, Oğuz (Dk. 73 Kerim Avcı), Mulumba, Atabey (Dk. 63 Malaly Dembele), Koutroubis, Okan (Dk. 46 Berkan Keskin), Holownia, Caner Cavlun, Levent (Dk. 85 Sedat Şahintürk), Mehmet (Dk. 46 Mustafa Saymak), Caner Bağ

YILPORT SAMSUNSPOR: Szumski, Mücahit (Dk.36 Soner), Yusuf Abdioğlu (Dk. 24 Yunus Emre Çift), Alim, Zeki, Muhammet (Dk. 46 Cihan), Ali Kaan, Harris, Laura (Dk. 46 Novikovas), Tanque (Dk. 81 Ahmet Sagat)

SARI KARTLAR: Caner Cavlun, Georgios Koutroumbis (Beyçimento Bandırmaspor) Ali Kaan, Alim (Yılport Samsunspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
3’üncü dakikada Yusuf Emre’nin kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Laura’nın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.
9’uncu dakikada ani gelişen atakta Tanque’nin pasıyla buluşan Harris’in şutunda top direkten oyun alanına geri döndü. Dönen topu Beyçimento Bandırmaspor defansı uzaklaştırdı.
33’üncü dakikada Muhammet’in pasıyla buluşan Tanque’nin şutunda kaleci topu son anda kurtardı.

İKİNCİ YARI:
49’uncu dakikada Zeki’nin ceza sahasına yaptığı ortada defans topu uzaklaştırmak isterken ceza sahası içinde topu önünde bulan Novikovas’ın şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
55’inci dakikada Beyçimento Bandırmaspor defansının hatası sonrası Tanque’nin ceza sahası dışından kaleye çektiği şutta top az farkla üstten auta çıktı.
60’ıncı dakikada Samsunspor Harris’in cezaalanı içinde düşürülmesiyle penaltı vuruşu kazandı. Atış öncesinde ise Bandırmaspor'un Yunan stoperi Koutroubis, beyaz noktayı topuğuyla ezince sarı kart gördü. Penaltıyı kullanan Tanque ise topu hava dikti.
70’inci dakikada Novikovas’ın yerden pasıyla buluşan Cihan’ın ceza sahası dışından kaleye çektiği şutta top az farkla yandan auta çıktı.
82’inci dakikada Ahmet Sagat'ın kaleye çektiği sert şutkalecide kaldı.
84’üncü dakikada Ahmet Sagat’ın altı pas içindeki kafa vuruşundatop az farkla yandan auta çıktı.
90+3’üncü dakikada Harris’in ceza sahası dışından kaleye çektiği şutta top az farkla üstten auta çıktı.

Karşılaşma 0-0 sona erdi.
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

26-03-2024 - SPOR

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

18-03-2024 - SPOR