Samsunspor-Pendikspor maçında taraftar tribüne yemek getirebilecek

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şubesi tarafından Cumartesi günü oynanacak olan Samsunspor-Pendikspor maçına taraftarın tribüne metal çatal bıçak, teneke kutu hariç yemek getirebileceğine yönelik karar alındı.

SPOR - 29-03-2023 18:05

Samsunspor-Pendikspor maçında taraftar tribüne yemek getirebilecek

Spor Toto 1. Lig'de 1 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da oynanacak olan Samsunspor-Pendikspor karşılaşmasını izlemek isteyen taraftarların iftarını açmak için stadyuma yemek getirebileceği açıklandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şubesi tarafından yapılan açıklamada, "01 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 20.30'da ilimiz  Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Yılport Samsunspor-Pendikspor Spor Toto 1. Lig futbol musabakası ild ilgili olarak, iftar için yanında yemek getiren taraftarlarımız gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra stadyuma giriş yapabileceklerdir. (Lütfen teneke kutu içerisinde içecek, metal çatal, bıçak, kaşık vb. stadyuma sokulması  yasak olan maddeleri yanınızda getirmeyiniz.) Seyirciler müsabaka başlangıç saatinden en az 2 saat önce tribünlere alınmaya başlanacaktır. Araç alımları müsabaka başlangıç saatinden 2 saat önce yapılacaktır. Girişlerde sıkıntı yaşanmaması için Passolig kartı eski olan taraftarların Passolig kartlarını yenilemeleri ve cep telefonlarına Passolig uygulamasını yüklemeleri, tribünlere girişlerde yoğunluk oluşma ihtimali göz önünde bulundurularak taraftarların müsabaka saatinden makul bir süre önce stadyuma gelmeleri önem arz etmektedir" denildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

22-04-2024 - SPOR

Markus  Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

Markus Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

20-04-2024 - SPOR