Samsunspor şampiyonluk kupasına kavuştu

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 11 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkan Samsunspor konserlerle süslenen şölende kupasına kavuştu. Futbolcular, 19 Mayıs Stadı'nını dolduran taraftarların önünde konfetiler eşliğinde törenle aldıkları kupayla tur attı.

SPOR - 08-05-2023 01:17

Samsunspor şampiyonluk kupasına kavuştu

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Samsunspor, 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirilen törenle kupasını teslim aldı.

SANATÇILAR SAHNE ALDI
Samsunspor'un şampiyonluk kutlamasının yapıldığı 19 Mayıs Stadı'ndaki kutlamalar DJ ve Rap sanatçıların sahne almasıyla başladı. Ardından sahneye ses sanatçısı İrem Derici çıkarak popüler şarkılarını seslendirdi. Amazon Kadın grubunun dans gösterisinin ardından stadyumda ışık gösterileri yapıldı.

HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK
Şampiyonluk öyküsünün videosunun izletilmesinden sonra konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım,  Samsunspor'un Süper Lig'de taraftarıyla birlikte yeni bir destan yazacağını  belirterek, "Artık kötü günler geride kaldı. Size söz veriyorum; her şey çok daha güzel olacak.  Atatürk'lü Arma'mızı Avrupa'da göstereceğiz" dedi.

TFF BAŞKANI PROTESTO EDİLDİ
Kutlamalara katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ise taraftarın yuhalamaları arasında yaptığı konuşmada, Samsunspor'u başarısından dolayı tebrik ederek, "İnşallah  11 yıl aradan sonra  Süper Lig'e çıkan Samsunspor  çok daha başarılı olacak. Samsunspor'un Süper Lig'e renk katacağına inanıyorum" dedi.

BAŞKAN YILDIRIM TARAFTARI UYARDI
Bu sırada Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF Başkanını protesto eden taraftarlara seslenerek, "Lütfen saygılı olalım. Lütfen alkışlayalım. Samsunsporlulara bu yakışır. Bizler misafirperver olmalıyız" ifadelerini kullandı.

KUPASINA KAVUŞTU
Daha sonra kupa törenine geçildi ve teknik ekip, futbolcular meşaleler eşliğinde ve kendi seçtikleri müzik eşliğinde sahneye çıktı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF'nin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle tasarlanan şampiyonluk kupasını verdiği kaptan Osman Çelik'e verdi. Çelik kupayı, takım arkadaşlarıyla birlikte konfetiler eşliğinde havaya kaldırdı.

TARAFTAR SAHAYA GİRDİ
Futbolcuların kupa ile birlikte tur atacağı anonsu yapılması üzerine bazı seyirciler saha girince programa bir süre ara verildi. Seyircilerin tribünlere geri dönmesinden sonra futbolcular turunu gerçekleştirdi.

Kutlamalar sanatçı Sefo ve Özcan Deniz'in konserinden sonra sona erdi.

YANLIŞTAN DÖNDÜLER, SON DAKİKADA ÜCRETSİZ YAPTILAR
Bu arada kupa kutlaması biletlerinin pahalı olmasından dolayı stada beklentilerin altında gelen olması nedeniyle saat 18.50'de Samsunspor sosyal medya hesabından duyuru yapılarak, "Şampiyonluk Şöleni"nin tüm biletlerin Garip Zeycan Yıldırım Vakfı tarafından satın alındığı, bu nedenle tüm taraftarların stadyumda şöleni ücretsiz olarak izleyebileceği açıklandı. Program başladıktan sonra yapılan bu açıklama stada gidemeyen taraftarın tepkisine neden oldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rafting Eğitim Kampları’na Samsun Büyükşehir ev sahipliği yapıyor

Rafting Eğitim Kampları’na Samsun Büyükşehir ev sahipliği yapıyor

19-04-2024 - SPOR

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

13-04-2024 - SPOR