Samsunspor şampiyonluk turu attı

Spor Toto 1. Lig şampiyonu ve Süper Lig'e 11 yıl aradan sonra çıkmayı garantileyen Samsunspor üstü açık otobüsle kentte şampiyonluk turu attı.

SPOR - 23-04-2023 19:55

Samsunspor şampiyonluk turu attı

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve 11 yıllık aradan sonra Süper Lig'e geri dönen Samsunspor'da kutlamalar başladı.

Keçiörengücü maaçı sonrasında Nursi Asan Tesisleri'ne dönen Samsunspor futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler burada bir süre dinlendi. Ardından Samsunspor renkleriyle ve üzerinde '2022-2023 Sezonu Spor Toto 1. Lig Şampiyonu Samsunspor' yazılı üstü açık 2 otobüsle tesislerden meşaleler eşliğinde çıkış yaptı.

OTOBÜSÜN SIK SIK ÖNÜ KESİLDİ
Kornaların çalındığı şampiyonluk şarkıların söylendiği kutlamalarda otobüsün önü taraftarlar tarafından sık sık tezahuratlarla kesildi. Meşalelerin yakıldığı coşkulu kutlamalar ise önce  Atakum ilçesinde gerçekleştirildi. Adnan Menderes Bulvarı'nda tur atan oyunculara ve teknik ekibe büyük sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Yoğun kalabalık nedeniyle otobüs güçlükle hareket etmesi dikkat çekerken Atakum'daki turun ardından kafile Samsun Cumhuriyet Meydanı'na gelecek ve binlerce taraftarın da katılımıyla burada eğlenceler düzenlecek.

BAŞKAN YILDIRIM: TRANSFERLERE BAŞLIYORUZ
Bu arada otobüste Teknik Direktör Hüseyin Ersoy ile taraftarları selamlayan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım burada açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım,  Eroğlu'nun kendisine sunacağı rapordan sonra transfer çalışmalarına başlanacağını söyledi ve "Süper Lig'de birinci önceliğimiz ilk 8-10 sırada yer almak. İlk dönemi böyle planlıyoruz. Hazırlık döneminde 2 kamp gerçekleştirilecek" dedi. Süper Lig'de başarı hikayesi yazmak istediklerini de söyleyen Yıldırım, "Çok güzel alt yapı, kadro ve taraftarlarımız ile iyi şeyler yapacağız" diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

26-03-2024 - SPOR

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

18-03-2024 - SPOR