Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş istifa etmedi

Spor Toto 1. Lig'de son 3 maçta 7 puan kaybederek hem taraftarını hem de futbol kamuoyunu şaşırtan Samsunspor da Teknik Direktör Bayram Bektaş, Manisa FK'ya kendi evinde 1-0 yenildikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada istifa etmeyeceğini söyledi. Bektaş, "Taraftar bağırır, istifaya çağırır. Ben görevimin başında olduğumu yineliyorum" dedi.

SPOR - 06-09-2022 00:48

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş istifa etmedi

Samsunspor'un sahasında Manisa FK'ya 1-0 yenilmesi sonucu taraftarların büyük tepki göstererek istifaya çağırdığı Teknik Direktör Bayram Bektaş,  karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu. Manisa Futbol Kulübü maçını değerlendiren Bektaş, “Oyundan değil de skordan üzgünüz. Tüm oyuncularımız üzgün. 3 haftadır her anlamda oyun üstünlüğü ve her şeyi sahaya yansıtmışken skoru bulamadık. Bir kez daha futbolun ne kadar acımasız olduğunu gördük. Rakip şut sayılmayacak pozisyonda golü buldu. Üzgünüz, biz yine zorlayacağız kendi oyunumuzu oynayacağız. Rakip kale önünde bu kadar pozisyona girip de gol bulamıyorsak bunda bizim de eksikliğimiz var” dedi.

Sonuçtan dolayı üzgün olduklarını dile getiren Bayram Bektaş, “Gol atamayınca ne anlatsam faydasız. Üzgünüz. 4’üncü maç, ilk maçımızı kaybettik. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Ligin başındayız. Bu takım çok çabuk ayağa kalkar, istenilen seriyi de yakalar. Ben görevimin başındayım. Taraftar bağırır, istifaya çağırır. Ben görevimin başında olduğumu yineliyorum. Taraftar istifaya çağırdığında tepki göstermedim, alkışladım. Benim taraftara saygım sonsuz. Alkışlayarak ‘eyvallah’ dedim. Ben buraya adam gibi geldim, adam gibi giderim. Oynanan oyundan memnunum, skoru alamadık” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

26-03-2024 - SPOR

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

18-03-2024 - SPOR