Samsunspor Teknik Direktörü Bektaş: 1 puan için üzgünüz

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, kendi saha ve seyircileri önünde mücadele ettikleri Eyüpspor karşısında 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Bektaş, "Çok hata yapmadık. Tek hatamız rakibin ceza sahasında 2 kere topla buluşması oldu ve biri gol oldu" dedi.

SPOR - 21-08-2022 01:05

Samsunspor Teknik Direktörü Bektaş: 1 puan için üzgünüz

Spor-Toto 1. Ligde sahasında Eyüpspor ile 1-1 berabere kalan Samsunspor'da büyük üzüntü yaşanıyor. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti ve  “Muhteşem bir atmosfer bugün bizi desteklemeye geldiler. Umarım her maç böyle olur. Bugün onlara güzel bir hediye vermek istiyorduk, maalesef 1 puanla bitirdik” dedi.

Eyüpspor maçını değerlendiren Bayram Bektaş, “Oyuncularımı kutluyorum. Bütün analizlerde ve parametrelerde bayağı bir farkla önde bitirdiğimiz bir maç oldu. Gol girişimi, korner sayısı, ceza sahasında topla buluşma, şut bütün parametreler bizde sadece gol eksikti. Çok kötü bir gol yiyerek 1-0 geriye düşmek, Eyüpspor kaliteli, bireysel olarak da çok etkili oyunculardan kurulu. Ama maçı bırakmadık. Golü de bulduk. Golden sonra sayısız fırsat da yakaladık. Biz de kaliteli bir takımız. Ofansif olarak da çok kaliteliyiz. Dolayısıyla böyle rakiplere karşı yakaladığınızda atmak durumundasınız” dedi.

1 puan aldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Bayram Bektaş, “Çok hata yapmadık. Tek hatamız rakibin ceza sahasında 2 kere topla buluşması oldu ve biri gol oldu. Orada eşleşmede ve pozisyon almada adamı kaçırdık. Ama direnci gösterdik. Üzgünüz. Geçen hafta kazandık. Deplasmanda aldığımız 3 puanın önemi içeride kazandığın zaman önem taşıyor. Dolayısıyla bugün de kazanıp, geçen haftaki galibiyetin önemini daha da iyi hale getirecektik. Kendi sahamızda aldığımız 1 puan için üzgünüz. Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Her geçen gün takım daha da iyi oluyor. Kendi oyunumuzu daha da pekiştiriyoruz. Oyuncularımı tekrar kutluyorum” şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

26-03-2024 - SPOR

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

18-03-2024 - SPOR