Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Bu galibiyet çok değerli

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, lider Eyüpspor karşısında alınan 4-1'lik galibiyetin çok değerli olduğunu belirterek, “Bu galibiyeti Samsunspor'da görev yaparken hayatını yitiren ebediyen kalplerde yaşayacak olan futbolcularımıza, antrenörlerimize ve kulüp personeline adıyoruz” dedi.

SPOR - 22-01-2023 19:08

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Bu galibiyet çok değerli

TFF 1.Lig'de haftanın maçında lider Eyüpspor'u 4-1'lik skor ile adeta sahadan silen Samsunspor'da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, oyuncularını farklı galibiyetten dolayı kutladı ve “Şampiyonluk yolunda sezonun en değerli galibiyetlerinden birini kazandık. Evinde 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alan, hiç yenilmeyen lideri deplasmanda 4-1 yenmek ise paha biçilemez. Eyüpspor'da bugün forma giyen 15 oyuncunun 14'ü Süper Lig’de oynamış, diğeri de yabancı. Çok kaliteli bir oyuncular. Eksiklerimize rağmen galibiyet için geldiğimizi söylemiştik” dedi.

Konuşmasında taraftara da seslenen Hüseyin Eroğlu, “Nitekim maçta harika bir takım savunması yaparken, 4 gol bulduk, çok da kaçırdık. Mutluyuz ama henüz bir şey başarmadık. Buradan Samsun'da yaşayıp maçlara gelmeyen taraftarlarımıza sesleniyorum. Biz zirvedeki bütün iddialı rakipleri evimizde ağırlayacağız. Kolay maç yok. Bu çocuklar tıklım tıklım tribünleri hak ediyor. Lütfen gelin bu takıma destek verin” şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rafting Eğitim Kampları’na Samsun Büyükşehir ev sahipliği yapıyor

Rafting Eğitim Kampları’na Samsun Büyükşehir ev sahipliği yapıyor

19-04-2024 - SPOR

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

13-04-2024 - SPOR