Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Çok değerli bir galibiyet aldık

Samsunpor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-0 galip geldikleri Pendikspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Sıkıntılı bir süreçten geçerken çok değerli bir galibiyet aldık" dedi.

SPOR - 29-10-2022 17:18

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Çok değerli bir galibiyet aldık

Samsunpor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-0 kazandıkları Pendikspor Futbol A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. İlk olarak 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlayan  Eroğlu, “Cumhuriyet çok önemli kazanımları olan bir değer. Bugün güzel ülkemiz her şeyi Cumhuriyet'in sağladığı devrimler ve Medeni Kanunu'na borçlu. Başta eşim olmak üzere tüm ailem adına bizi bugünlere taşıyan Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür ederim. Armamızın değeri bugün daha da büyük anlam kazanıyor” dedi.

Ardından Pendikspor maçını değerlendiren Hüseyin Eroğlu, “Sakatlıklarla, kırılma anlarındaki şanssızlıklarla sıkıntılı bir süreçten geçerken çok değerli bir galibiyet aldık. Ligin en az yenilen takımlarından biri olan, 9 maçta yalnızca 4 gol yiyen Pendikspor'u net bir skorla geçerek, çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Mükemmel bir takım savunması yaptık. Pendikspor'un topa sahip olmasına rağmen tehlike yarattığı pozisyon sayısı yalnızca bir. Hücumda da önceki maçlara göre biraz daha verimli olunca galibiyetimiz geldi” diye konuştu.

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Göztepe maçına taraftarı stadyuma davet eden Hüseyin Eroğlu, “Önümüzdeki hafta Göztepe maçında tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz. Dolu olması yetmez, gelenlerin desteğini bekliyoruz. Bu şampiyonluk hikayesini, yönetim, teknik heyet ve futbolcular yazamaz. Spor kulüplerinde tarih taraftarlarla yazılır” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

13-04-2024 - SPOR

Samsunspor deplasmanda Beşiktaş'tan bir puanı söktü aldı: 1-1

Samsunspor deplasmanda Beşiktaş'tan bir puanı söktü aldı: 1-1

13-04-2024 - SPOR