Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Devre arası transfer yapılacak

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a 3-0 yenilerek elenmeyi takımda eksik ve sakat oyuncuların fazlalığından kaynaklandığı belirterek, "Bizim artık odak noktamız hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçı" dedi ve devre arasında bazı bölgelere transfer yapılacağını söyledi.

SPOR - 22-12-2022 00:54

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Devre arası transfer yapılacak

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda karşılaştıkları ve 3-0 yenilerek elendikleri Trabzonspor maçı sonrasında açıklamada bulundu. Trabzonspor'u tebrik eden Eroğlu, "Bizim için tam anlamda test maçı olmadı. 2. golü erken yedik, aslında oyuna iyi başlamıştık ama yediğimiz 2. golden sonra ister istemez oyundan düştük. Rakibin, etkili oyuncularla oynaması bizim çıkarken kaptırdığımız toplar, rakibe bir avantaj sağladı. Tabi eksik ve sakat oyuncularımızın fazla olması mağlubiyette etkili olduğunu düşünüyorum" dedi.

"Bizim artık odak noktamız hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçı" diyen Eroğlu, "Tek hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Bu maçı kazanıp ilk yarıyı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Buradan bizim için çok büyük güç olan taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bizi yalnız bırakmadılar. Tribünde birçok taraftarımız vardı, onlara teşekkür ediyorum. Onları buradan hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçına davet etmek istiyorum.  Birlikte kendi stadımızda güzel bir galibiyetle sevineceğimiz bir atmosferle ilk yarıyı tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

DEVRE ARASI TRANSFER YAPILACAK
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle  devre arasında planladıkları oyuncuları kadroya katacaklarını da söyledi ve "Ligde ikinci yarı zorlu geçecek. Bu nedenle ihtiyacımız olan bölgelere, bize katkı sağlayacak oyuncuları katmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rafting Eğitim Kampları’na Samsun Büyükşehir ev sahipliği yapıyor

Rafting Eğitim Kampları’na Samsun Büyükşehir ev sahipliği yapıyor

19-04-2024 - SPOR

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

13-04-2024 - SPOR