Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Hiçbir maç kağıt üzerinde kazanılmaz

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, hiçbir maçın kağıt üzerinde kazanılmayacağını bu yüzden zorlu maçlardan sonra ortaya çıkması muhtemel konsantrasyon eksikliğine izin vermeyeceklerini söyledi.

SPOR - 26-01-2023 17:37

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Hiçbir maç kağıt üzerinde kazanılmaz

Geçen hafta lider Eyüpspor'u farklı bir şekilde mağlup ederek taraftarını memnun eden Samsunspor, Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Eroğlu, Eyüpspor'u yenmek ile son sıradaki bir takımı yenmek arasında matematik olarak bir fark olmadığını belirterek, “Biz sadece 3 puan kazandık. Kimse bize bu anlamlı galibiyet için 9 puan vermez. O nedenle sadece özgüvenimizi daha da artıran bir maçı kazandık” dedi.

Zorlu maçlardan sonra ortaya çıkması muhtemel konsantrasyon eksikliğinin oluşmasını engelleyeceklerinin altını çizen Hüseyin Eroğlu, “Hiç bir maçın kağıt üzerinde kolay görünmesine izin vermeyeceğiz. Her rakibimiz saygıyı hak ediyor. Onlara saygı duyacağız, planımızı yapacağız ve sonunda kazanacağız. 103 gündür kaybetmiyoruz ama tarih dündür, coğrafya ise bugün. 103 gün kaybetmemek, yarınki kazanma ihtimalimizi güçlendirmez. Oynamak, mücadele etmek, sistemden ve oyun planından ayrılmamak zorundayız. Pazartesi günkü Erzurumspor maçında da sistem kazanacak. Taraftarımıza moral ve motivasyonumuzu arttırdığı için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Antalyaspor’dan Soner Aydoğdu’nun transferine de değinen Hüseyin Eroğlu, “Şampiyonluğa giderken bize katkı verecek futbolcuları tercih ettik. Soner Aydoğdu önemli bir oyuncu. Çok katkı vereceğine inanıyoruz. Transferi sonuçlandıran Başkanımız Yüksel Yıldırım’a ve İcra Kurulumuza teşekkür ederiz. Biz çok güçlü bir aileyiz. Bu aileye yeni bir birey geldi. O da en kısa zamanda yeni kulübüne adapte olacak ve Süper Lig yolunda bize katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
 
Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, transferde aceleci davranmayacaklarını, görüşmeleri süren Süper Lig patentli bir ya da iki oyuncuyu daha kadrolarına katabileceklerini sözlerine ekledi. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

13-04-2024 - SPOR

Samsunspor deplasmanda Beşiktaş'tan bir puanı söktü aldı: 1-1

Samsunspor deplasmanda Beşiktaş'tan bir puanı söktü aldı: 1-1

13-04-2024 - SPOR