Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Hücumda daha verimli olmalıydık

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu 0-0 berabere kaldıkları Bodrumspor karşısında hücumda etkili olamadıklarını belirterek, "Kazanmamız gereken bir müsabakadan beraberlikle ayrıldığımız için üzgünüz" dedi.

SPOR - 17-12-2022 17:05

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu: Hücumda daha verimli olmalıydık

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Bodrumspor ile 0-0 kaldıkları maç sonrasında değerlendirmede bulundu. Maçtan berabere ayrıldıkları için üzgün olduğunu belirten Eroğlu, “Kazanmamız gereken bir müsabakadan beraberlikle ayrıldığımız için üzgünüz. İlk yarıdaki oyunumuzdan memnun değilim. Savunmada iyi olsak da hücumda daha verimli olmalıydık. Bunca eksiğimize rağmen, rakiplerin savunma yaparak, bekleyerek oynaması gücümüze gösterdikleri saygının bir işareti” dedi.

Hakemin maçın sonunda az uzatma verdiğini ifade eden Hüseyin Eroğlu, “İkinci devrede ilk 45 dakikaya göre çok daha fazla pozisyon bulduk atamadık. Kazanmamızı engelleyen faktörlerden biri de oyunun çok durması oldu. Genelde oyuncuların da centilmenliklerinin katkısıyla iyi maç yöneten hakem arkadaşımız, hesaplarımıza göre çok az uzatma verdi. Dünya Kupası'ndaki uygulamanın, kayıp sürenin tamamının oyuna eklenmesini istiyoruz. Bodrumspor'u da centilmence mücadelelerinden ötürü kutluyor, başarılar diliyorum. 2 beraberlikle yitirdiğimiz avantajı, seri galibiyetlerle telafi edecek ve güçlü şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

Samsunspor Çorum FK'ya yarım düzine gol attı: 6-1

26-03-2024 - SPOR

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

18-03-2024 - SPOR